Mám bolesti a test je negatívny. Som tehotná?
Ahojte, mám menšiu dilemu. Pred 3 týždnami som mala pohl. styk presne povedané bol to pondelok a hned den na to som začala mať veľké bolesti. V podbrušku až to strielalo do krížov. Aby som upresnila, mám antikoncepciu minerva a užívam ju veľmi nepravidelne, ale vzdy si tabletu dám (nevynechávam). Partner neejakuloval do mňa ale určite výlučky tam boli. Išla som v piatok ku gynekol. a urobil mi potrebné vyšetrenia. Všetko ok. Mávam často problémy typu: zápale a zlé trávenie. Už ma to drží vyše 3 týždňov a bolesti sa presunuli do pravého boku, ustavičné pichanie a prechádza to do ľavého boku plus krížov a aj pri nadýchnutí bolesť hrudníka. Test som si robila týždeň po sexe a bol negatívny. Ale stále sa obávam, či nie som v tom.
Poprosila by som o radu, čo to môže spôsobovať. Na potrebné vyšetrenia ako sono, som objednaná až za 2 týždne, tak by som sa rada poradila dovtedy.
Ďakujem veľmi pekne za odpovede.
Tiež som prekvapená, že si objednaná na sono až za 2 týždne. Ak ide o bolesti, dr. by to mal riešiť ako urgentné. Takže aj z mojej strany je rada, ísť zajtra k dr. a dožadovať sa riadneho vyšetrenia.

No ak máš bolesti tak hneď zajtra k DR a nie o dva týždne.Test si si robila veľmi skoro ale podla mňa to tehotenstvo nebude skôr nejaký zápal ktorý treba HNEĎ dať doporiadku...čiže navštív doktora že to neprechádza a predsa sono ti môže spraviť hneď.čiže môj názor nečakaj kým bude horšie.....
Držím palce 😉