icon

Mám bolesti v krížoch a hustý výtok. Som tehotná?

cyntia101
22. feb 2019

ahojte potrebujem poradiť snažíme sa o malé a neviem či mám príznaky. Som nafúknutá častá plynatosť a mám bolesti v podbrusku, ako keby ma dakto pichal s inekciami vo vaječníku posledny týždeň mam bolesti v krížoch, bolí ma celé telo mám hustý výtok začalo sa mi to po svojich plodných dňoch. Môžem byť v tom alebo nie? Prosim poraďte mi v tom. Ďakujem.

prvosienka7
•
22. feb 2019

To ti nevie nikto takto povedať. Príznaky si môžeš aj nahovárať aj môžu byť oprávnené, my nie sme veštice 🙂 Treba počkať čí príde ms

cyntia101
autor
•
22. feb 2019

@prvosienka7 chcela som len poradiť nie aby mi dakto veštil ale ďakujem

fokuska
•
22. feb 2019

@cyntia101 Ak si mala nechraneny styk, tak ano mozes byt tehotna a nie nemusis byt. Dozvies sa pravdepodobne az ked ti bude meskat menstruacia a urobis si test - ale ani ten to este nemusi zachytit, mozno budes musiet pockat kym ti bude meskat tyzden.
Inu radu tazko dostanes ;)

beky1813
•
22. feb 2019

Vserko ukaze cas, moze to byt aj zapal, aj psychika

cyntia101
autor
•
22. feb 2019

@fokuska dakujem pekne

blontimka
•
22. feb 2019

@cyntia101 sprav si test.

opuska
•
22. feb 2019

a co tak spravit si testik?...mozno by uz nejaky vysledok ukazal, aj ked je este skoro ale skusit mozes...

macko1007
•
13. máj 2019

ahojte...minuly pondelok som mala ovulu..den pred tym sme mali nechraneny sex...teraz ma vlastne uz tyzden picha sem tam vo vajecnikoch raz jeden potom druhy..a taktiez aj v maternici...mam7dni do ms..predtym nikdy ma vsak nepichalo v maternici ani vajecnikoch ..az tak 3dni pred ms...no teraz je to ine...mavam take mdloby ze sami zakruti hlava a mam tmu pred ocami..prsia ma nejako nebolia len bradavky a dvorce..a mam ich take ,,naliate’’ ...myslite si ze to vyslo?inak mavam taky pocit ze mam teplotu ale nemam..vzdy max 36,8 C ...a sem tam citim bolest stehien..2dni dozadu som si umyvala vlasy nad vanou a tak ma neskutocne boleli stehna ze som ledva stala..(nie nesportujem ani nemam mat z coho nohy pretazene)...a taktiez ma pobolievaju krize..a posledne 2-3dni chodim castejsie cikat...dnes som vlastne 7DPO..myslite ze by to mohlo byt tehotenstvom?

lucyka7
•
1. mar 2021

@cyntia101 ahoj bolo to prosim vtedy tehotenstvo?

macko1007
•
1. mar 2021

@lucyka7 neviem ako cyntia ale ja som tehu veru bola 🙂

lucyka7
•
1. mar 2021

@macko1007 to je úžasné super, blahoželám ❤️

macko1007
•
1. mar 2021

@lucyka7 dakujem😊

cyntia101
autor
•
21. mar 2021

@lucyka7 ahoj áno bolo

lenkak2468
•
10. jún 2024

Ahojte chcela by som iba sa spitat dozvedieť 😀😃 som pár dní pred ovulaciou mám bolesti bruchu ako keby krce hnedý výtok Len zriedkavo a točenie sa hlavy ...čo by to mohlo znamenat či pred ovulaciou su nieke tie príznaky alebo dačo ?