Mám brať antikoncepciu, ak mám podozrenie na tehu?
Ahojte, s mm sme sa rozhodli, že snaženie na chvilku odložíme (nová práca) a tak som si počkala na pevy deň ms a nasadila antiku. No čo čert nechcel, menzes nebol ani menzesom a za dva dni skončil.. Prišiel sice načas, ale v podstate len špinenie, bez bolesti... Bežne mavam prvé tri dni riadne a potom ešte aj 5-6dni...
Hneď ma napadlo zmerať si aj bazalku, bo už.mam dcérku, takže viem aké mavam hodnoty po MS... Ale bazalka stále vysoká... Tak som utekala kúpiť test a z ranného moča na 18dpo vyšlo cistw nič. Iba jesna čiarka...
A teraz otázka znie, som tehu či nie? Býva mi od toho spinenia aj zlé od žalúdku a menej mi chuti jest, inak nič...
Som.zmatena či brat antiku či nie... Zatiaľ pokračujem v užívaní, bo si myslím, že žiadne tehu, že si namyslam, len ma matie ta zvýšená btt...
Gynek má dovolenku, až budúci týždeň a zastupuje ju jeden.... takže musím čakať..
Už som uvažovala,.či aj antika nemohla hneď tak skrátiť ms, ale to je asi blbosť, či?? Alebo je šanca že sa hcg vylučuje pomalaie do moča?? Test bol Women Secret..
Babo rad...
Ďakujem za každú skúsenosť a radu..
Ahoj ja som mala tiez ms len tri dni a test mam 20 dpo negat... BTT mam tiez hore, tak uvidime, no ja som zacala brat Euthyrox, tak neviem ci neovplyvnuje cyklus.... Skus o par dni GS Mama test, uz by mal ukazat... Je tu vela pripadov, ze im test aj dva tyzdne meskania neukazal nic... Alebo je moznost ze BTT ti zvysila aj antika, neviem...
antikoncepcia moze ovplyvnit ms lenze pokial dobre citam ty si ju nebrala pred ms ci? Ale ako je spomenute vyssie nemozes sa spoliehat na jedno odmeranie btt .... pokial by si mala priznaky musela by si mat aj ciarku na teste kedze priznaky prichadzaju az po znacnom vylucenom mnozstve hcg... aj keby si tehu antikoncepcie by babu prvy mesiac nijak neublizila a na dalsi uz to budes urcite vediet 🙂
zle ti je z antikoncepcie (mne bolo hrozne prve dva meisace od zaludka zle - tiez som si az test robila) a antikocepcia vie ms riadne zmiernit aj skratit takze moj nazor je to isto z antikoncepcie
Mne uz tyzden po skončení menštruácie bolo zle od žalúdka, tiez som si robila ten najcitlivejší test aký bol v lekárni a neukázal žiaden pozitívny výsledok len 1 čiarka, 4 t po menstruacii som to opakovala a zase len 1 čiarka , 6 t po menstruacii sa az objavila slabulinka čiarocka a to mi tvrdili v lekárni ze tie testy su najcitlivejšie... A ms bola tiez pred tym slabá a trvala len asi 2-3 dni... Takze kľudne mozes byt tehu

Aby bazalka mala pravdu to treba merat dlhsie a podla jedneho dna nameranej teploty by som sa na to nespoliehala. Ja by som zopakovala o par dni test kedtak kupila citlivejsi. A moze sa stat ze jeden mesiac z mnohych mas slabsie kramy a inokedy velmi silne. Stane sa. To ci si urcite tehu potvrdi bud test alebo doktor. Ale urcite niekto toho lekara tvojho aj zastupuje nie?