Mám nádej ostať tehotná? Čo myslíte?

anlady
20. jún 2011

Prosím myslíte, že mám ešte nádej ? poslednú menštruáciu som mala 9.5. v piatok mi dal lekár injekciu, nakoľko mi mešká mrška. A povedal, že mám sliznicu veľmi vysoko. Myslíte, že mám nádej ostať tehotná? Je možné, aby lekár plod nevidel? i keď test je negatívny .

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pici
20. jún 2011

ak si tehotna, a test neukazal neznamena ze tehu nie si. a plod by urcite tak skoro nevidel. vidi na zaciatku len naznak tehotenstva.. az neskor by videl a vtedy by aj test uz urcite ukazal...

feb13
20. jún 2011

Ahoj ak si mala predtym pravidelny cyklus, tak uz by to mal vidiet aj test by uz mal byt pozitivny. Ak si pravidelny nemala, tak sa to neda presne povedat. Sliznica je vysoka aj pred menstruaciou, lekar z konkretnej hrubky vie ci to moze byt tehotenska sliznica alebo iba normalna predmenstruacna. Pri tehotenstve je aj maternica zvacsena. Myslim si, ze vtedy by ti vyvolavacku urcite nedal.
Mohla si mat neskorsiu ovulaciu alebo anovulacny cyklus, aj vtedy je sliznica velmi vysoka. Citlivy test je pozitivny uz par dni od zaciatku uhniezdenia. Ak to uhniezdene nie je, tak tehotna nie si.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre