Mám o pár dní znovu testovať?
Ahojte, ma s tým niekto skúsenosť čo to znamena? Mam zopakovať o pár dni znovu?
a na co konkretne sa vlastne pytas?
@grolmulina fotku som poslala ako odpoved nechcelo mi ju pridat
@vlocka16 Koľko máš rokov??? Zjavne nie moc keď nerozumieš jednoduchej vete ani ti to nedopáli.
A na teste je kanálik , nie čiarka
Áno, zopakuj o pár dní.
@vlocka16 Koľko máš rokov??? Zjavne nie moc keď nerozumieš jednoduchej vete ani ti to nedopáli.
Súhlasím s @bambieblue aj podľa mna je na teste kanalik.
Ale tak skús o 2 dni znovu.
@bambieblue mám 22 a nevidím aký je problém , chcela som sa iba opýtať či niektorá mala skúsenosť ..(ak neviete pomoct tak nekomentujte a scrollujte ďalej, pekny deň vám prajem🙂)
Kanalik by sa nemal objaviť až po limite ? To sa objavilo tak na 4minutu
@bambieblue ja tam vidim ciarku a nie kanalik.
@vlocka16 opakuj o tri dni.
@3petka
@bambieblue no ja si teda nemyslim, ze je to kanalik, ja tam vidim ciarku, sice to je fotene po limite, ale urcite ten test pozitivny je.
@vlocka16 neviem kedy bol test robeny, ak vcera, predvcerom, mozes skusit uz dnes spravit.
@3petka
@bambieblue no ja si teda nemyslim, ze je to kanalik, ja tam vidim ciarku, sice to je fotene po limite, ale urcite ten test pozitivny je.
@vlocka16 neviem kedy bol test robeny, ak vcera, predvcerom, mozes skusit uz dnes spravit.
@magic08 veď autorka určite vyskúša ešte raz. Ale pri pozitívnom teste aj keby bol len duch tak ta čiarka je širšia.
Test som robila dnes rano ,tak v piatom vyskúšam urobit ďalší . Čiarka by mala byt silnejšia a hrubšia však ?
Menstruacia mala prist 1.5 len ta neprišla a mala som iba spinenie ruzovkaste a iba trosku asi dva tri krát 2.5 - 3.5
Menstruacia mala prist 1.5 len ta neprišla a mala som iba spinenie ruzovkaste a iba trosku asi dva tri krát 2.5 - 3.5
@vlocka16 počkaj 2 dni a sprav este raz. ak je to vyvijajuce sa tehotenstvo, tak ciarka bude silnejsia. Na to ze si po ms je ciarka dost slaba si myslim. mala by byt jasnejsia. tak pockaj, vyskusaj a uvidis, ci bude rozdiel
Dakujem vám za odpovede , tak keby nahodou sa vám ozvem v piatok🫶🏼
Ja som mala takúto čiarku a kanálik to nebol. Inak ja som sa už tu dozvedela o kanalikoch a duchoch na teste 🤣
Tak ja som zvedava na ten piatok .. nech už je lebo sa zbláznim🤣
@vlocka16 pozitivny
@grolmulina fotku som poslala ako odpoved nechcelo mi ju pridat
@vlocka16 keďže ide o pepino test a tebe mešká ms už skoro 7 dní tak by som toto považovala za kanálik a nie pozitívny
Pri takom meškaní by tá čiarka už mala byť plnohodnotná a silná.
A keďže pepino sú známe tým že robia kanáliky a falošné čiarky tak toto bude podľa mňa ten prípad.
Doteraz keď som pepino spravila vždy bol krasne biely nič tam nebolo 🤔

a na co konkretne sa vlastne pytas?