icon

Mám o pár dní znovu testovať?

vlocka16
7. máj 2025

Ahojte, ma s tým niekto skúsenosť čo to znamena? Mam zopakovať o pár dni znovu?

Strana
z2
grolmulina
7. máj 2025

a na co konkretne sa vlastne pytas?

vlocka16
autor
7. máj 2025
vlocka16
autor
7. máj 2025
@grolmulina

a na co konkretne sa vlastne pytas?

@grolmulina fotku som poslala ako odpoved nechcelo mi ju pridat

magic08
7. máj 2025
@vlocka16

@vlocka16 ano, mas skusiť o par dni zas, ked neveris vysledku. No test je pozitivny

bambieblue
7. máj 2025

@vlocka16 Koľko máš rokov??? Zjavne nie moc keď nerozumieš jednoduchej vete ani ti to nedopáli.
A na teste je kanálik , nie čiarka

1natasa1
7. máj 2025

Áno, zopakuj o pár dní.

3petka
7. máj 2025
@bambieblue

@vlocka16 Koľko máš rokov??? Zjavne nie moc keď nerozumieš jednoduchej vete ani ti to nedopáli.

Súhlasím s @bambieblue aj podľa mna je na teste kanalik.
Ale tak skús o 2 dni znovu.

vlocka16
autor
7. máj 2025
@bambieblue

@bambieblue mám 22 a nevidím aký je problém , chcela som sa iba opýtať či niektorá mala skúsenosť ..(ak neviete pomoct tak nekomentujte a scrollujte ďalej, pekny deň vám prajem🙂)

vlocka16
autor
7. máj 2025

Kanalik by sa nemal objaviť až po limite ? To sa objavilo tak na 4minutu

hacula1816
7. máj 2025
@vlocka16

@bambieblue ja tam vidim ciarku a nie kanalik.
@vlocka16 opakuj o tri dni.

magic08
7. máj 2025
@vlocka16

@3petka
@bambieblue no ja si teda nemyslim, ze je to kanalik, ja tam vidim ciarku, sice to je fotene po limite, ale urcite ten test pozitivny je.

@vlocka16 neviem kedy bol test robeny, ak vcera, predvcerom, mozes skusit uz dnes spravit.

3petka
7. máj 2025
@magic08

@3petka
@bambieblue no ja si teda nemyslim, ze je to kanalik, ja tam vidim ciarku, sice to je fotene po limite, ale urcite ten test pozitivny je.

@vlocka16 neviem kedy bol test robeny, ak vcera, predvcerom, mozes skusit uz dnes spravit.

@magic08 veď autorka určite vyskúša ešte raz. Ale pri pozitívnom teste aj keby bol len duch tak ta čiarka je širšia.

vlocka16
autor
7. máj 2025

Test som robila dnes rano ,tak v piatom vyskúšam urobit ďalší . Čiarka by mala byt silnejšia a hrubšia však ?

kitycat
7. máj 2025
@vlocka16

@vlocka16 podla mna pozitivny

vlocka16
autor
7. máj 2025

Menstruacia mala prist 1.5 len ta neprišla a mala som iba spinenie ruzovkaste a iba trosku asi dva tri krát 2.5 - 3.5

magic08
7. máj 2025
@3petka

@magic08 veď autorka určite vyskúša ešte raz. Ale pri pozitívnom teste aj keby bol len duch tak ta čiarka je širšia.

@3petka nie, nemusi byt, pokial este nie je dostatocne mnozstvo hcg. ja som mala presne taketo testy, ked som testovala skor a po uschnuti vyzerali takto.

magic08
7. máj 2025
@vlocka16

Menstruacia mala prist 1.5 len ta neprišla a mala som iba spinenie ruzovkaste a iba trosku asi dva tri krát 2.5 - 3.5

@vlocka16 počkaj 2 dni a sprav este raz. ak je to vyvijajuce sa tehotenstvo, tak ciarka bude silnejsia. Na to ze si po ms je ciarka dost slaba si myslim. mala by byt jasnejsia. tak pockaj, vyskusaj a uvidis, ci bude rozdiel

vlocka16
autor
7. máj 2025

Dakujem vám za odpovede , tak keby nahodou sa vám ozvem v piatok🫶🏼

lucia13022023
7. máj 2025

Ja som mala takúto čiarku a kanálik to nebol. Inak ja som sa už tu dozvedela o kanalikoch a duchoch na teste 🤣

nin12345
7. máj 2025

@vlocka16 moje testy vyzerali rovnako a dokonca až po uschnuti sa tam toto zjavilo predtým boli čiste a bola som tehotná

vlocka16
autor
7. máj 2025

Tak ja som zvedava na ten piatok .. nech už je lebo sa zbláznim🤣

sisa9496
7. máj 2025
@vlocka16

Tak ja som zvedava na ten piatok .. nech už je lebo sa zbláznim🤣

@vlocka16 ja takto netrpezlivo čakám na nedeľu, či príde alebo nepríde MS. 🤦🏼‍♀️ Ide ma už šľak trafiť. 😂
Držim ti palce, aby bola o pár dní čiarka jasnejšia 🍀

slavomira236
7. máj 2025

@vlocka16 pozitivny

sofia1979
7. máj 2025
@vlocka16

@vlocka16 mne sa vidí, že čiarka, akým testom testujes, značka

vlocka16
autor
7. máj 2025
@sofia1979

@vlocka16 mne sa vidí, že čiarka, akým testom testujes, značka

@sofia1979 je to pepino dva ks v baleni

vlocka16
autor
7. máj 2025
@sisa9496

@vlocka16 ja takto netrpezlivo čakám na nedeľu, či príde alebo nepríde MS. 🤦🏼‍♀️ Ide ma už šľak trafiť. 😂
Držim ti palce, aby bola o pár dní čiarka jasnejšia 🍀

@sisa9496 aj vám držím palceky nech dopadne ako si prajete 😊

vlocka16
autor
Autor odpoveď zmazal
sisa9496
7. máj 2025
@vlocka16
Odpoveď bola zmazaná

@vlocka16 tak ale to bude krásne, budete sa potom spolu tešiť. Daj vedieť, ako ste dopadli keď otestuješ opäť 🙂

nika_val
7. máj 2025
@vlocka16

@grolmulina fotku som poslala ako odpoved nechcelo mi ju pridat

@vlocka16 keďže ide o pepino test a tebe mešká ms už skoro 7 dní tak by som toto považovala za kanálik a nie pozitívny
Pri takom meškaní by tá čiarka už mala byť plnohodnotná a silná.
A keďže pepino sú známe tým že robia kanáliky a falošné čiarky tak toto bude podľa mňa ten prípad.

vlocka16
autor
7. máj 2025

Doteraz keď som pepino spravila vždy bol krasne biely nič tam nebolo 🤔

Strana
z2