icon

Mám sa obávať tehotenstva?

jessicaaaaaaa
7. sep 2025

Dobry den prajem, potrebujem sa nieco opytat, pochopim, ked za to dostanem hate ale tak musim...
No mala som s frajerom asi pred 2 hodinami styk, mali sme kondom ale je tu taky problemik, jak si ho nasadil, mne prislo ze ho ma naopak tak ho dal dole a dal z druhej strany, lenze to az tak bol naopak, predtym bol dobre, tak si ho naspat dal z tamtej strany a potom sme, no ved viete co. Kondom nepraskol, kontrolovali sme to, no bolo na kondome daco biele ale tak ja neviem, to mozno bolo zo mna... Neviem, ci sa mam bat, lebo co ak na tom kondome jak ho prevracal bo ejakulat nejaky, nieco proste a ja nechcem byt v druhom stave, mam 17, hej dobre ja viem ze to je skoro na sex, no nejak to prislo, to bolo tak 3ti krat. Prosim Vas, poradte mi nieco. Mam kupit tabletky po alebo? Neviem no. Budem rada za kazdu odpoved. Dakujem.

moonlight1210
7. sep 2025

Kedy mas plodne dni? Teraz?

blaznivababa
7. sep 2025

@jessicaaaaaaa nemusíš sa bat 😉

jessicaaaaaaa
autor
Autor odpoveď zmazal
personality
7. sep 2025

Ja len, ze ked niekto povie "tak tretíkrát", tak viem, ze to bolo oveľa oveľa viac 😝

zorienka28
7. sep 2025

@jessicaaaaaaa Na 100% nebudes tehotna, ale pre pokoj duse si kludne zbehni po tabletku po.

jessicaaaaaaa
autor
7. sep 2025
@moonlight1210

Kedy mas plodne dni? Teraz?

@moonlight1210 myslim ze teraz ne, som mala menstruaciu 17-22august

jessicaaaaaaa
autor
7. sep 2025
@personality

Ja len, ze ked niekto povie "tak tretíkrát", tak viem, ze to bolo oveľa oveľa viac 😝

@personality ale nie, fakt to bolo 3ti krat, nie sme spolu ani nejak dlho no

anonym_97c734
7. sep 2025

môj názor... ak nie si pripravená na tehotenstvo tak nesexuj, nebudeš sa báť následkov

moonlight1210
7. sep 2025
@jessicaaaaaaa

@moonlight1210 myslim ze teraz ne, som mala menstruaciu 17-22august

@jessicaaaaaaa tak nemusis robit paniku. A skus nesexovat po kratkej znamosti s niekym, s kym si nevies predstavit dieta.
Naozaj ti vobec nic neutecie, ak mu nedas. Ani zivotna prilezitost.

jessicaaaaaaa
autor
7. sep 2025
@moonlight1210

@jessicaaaaaaa tak nemusis robit paniku. A skus nesexovat po kratkej znamosti s niekym, s kym si nevies predstavit dieta.
Naozaj ti vobec nic neutecie, ak mu nedas. Ani zivotna prilezitost.

@moonlight1210 uz radsej nebudem. Tak sa nemam bat? Neviem ci kupit tabletku po alebo nie

anonym_5cdcca
7. sep 2025
@jessicaaaaaaa

@moonlight1210 uz radsej nebudem. Tak sa nemam bat? Neviem ci kupit tabletku po alebo nie

@jessicaaaaaaa pre pokoj v dusi si ju kup a ber to ako poucenie, radsej 1 tabletka naciac ako skoncena ZDS a dieta na krku. A neotvaraj nohy ako letak od Lidla …

moonlight1210
7. sep 2025
@jessicaaaaaaa

@jessicaaaaaaa podla mna nie. Mala by si mat po plodnych dnoch, chlapec zrejme este nevypustil ani precum, a keby hej, tych par spermii by muselo byt setsakra bojovnych, aby prezili krcok maternice, maternicu a vajickovidy (ani jedno z toho nie je prekvapivo priatelske prostredie k spermiam) a pockali si tam na vajicko. Plus ze si ono z toho zvysku bojivnikov, co sa tam udychanych dobitych dobelha, daku spermiu vyberie a pusti dnu.

Ale… za blbych okolnosti sa toto vsetko napriek tomu stretne a je z toho tehotenstvo.

Tak ak chces, pre svoj pokoj, si chod daku tabletku dat predpisat na pohotovost. Rozhadze ti to hormony, zrejme aj najblizsiu menstruaciu.
Preto to povazuj za nudzove riesenie a nabuduce radsej posli napadnika domov, ked nebude sex vyzerat bezpecne (nech doma trenuje, ktora strana kondomu he spravna, nie na tebe), lebo si to ty, kto si vzdy vyzerie dosledky.
Mas preto pravo sa rozhodnut a nedat mu, ani keby urazeny na mihalniciach tancoval kazacok.

zobaka
7. sep 2025

pokial ste mali kondom a nepraskol nemas byt z coho tehotna aj ked ho prevracal pred stykom