Mám si dať Escapelle?
Ahojte..predtým než mi začnete nakladať (viem že som blba..) ale 19.10. Sme mali s priateľom pohlavný styk lenže mi predtým tomu predchádzalo to že som ho uspokojovala len rukou on sa spravil a následne asi 15 minút nato sme mali normálny sex.. myslite že je tam sanca že budem tehotná ? (Napríklad že nejaka kvapka semena zaschla ešte na žaludi..) mám len 19 rokov a neviem či si mám dať escapalle aj keď som čítala že u niektorých žien to ma strašne vedľajšie účinky aj oneskorene napr o 2 roky… ale zas potrat by som tiež určite nedala .. prosím vás čo mám robiť
Ak máš pravidelný menzes a pravdepodobný menzes čakáš okolo 3.11.,tak je veľká šanca..
@liana272 pokial sa neumyl, ano je ale aj nemusi
A potom ste nepouzivali kondom? Ano, je sanca ze budes tehotna vzdy, ked nepouzivate ochranu.
Dohodnite sa či chcete dieťa alebo nie a vzhľadom k tomu sa aj správajte.
@liana272 to že kvapka spermie zaschla na žaludi by ani tak nevadilo keďže čo zaschne väčšinou už nežije... Problém je skôr v tom že zvyškove spermie ešte boli stále v močovej rúre pokiaľ sa neišiel po styku vymočiť čiže pri ďalšom kole kľudne kvapôčka mohla uniknúť 🙂
Dobrý večer, s priateľom sa nam stala "nehoda" v posledný deň menštruácie , po cca 12 hod som použila tabletku escapelle a následne som začala ešte další týždeň krvácať... Prešlo 14 dní a urobila som si tehu test z ranného moču ,najskôr som tam druhu čiarku nevidela až po cca hodine strášne slabulinku druhú čiarku bolo vidieť.. Myslíte si,že môžem byť tehotna?alebo ide o tzv. ducha na tehu teste?

@liana272 A tvoj priateľ čo na to?