Mám si spraviť test?
Ahojte
zajtra mám začať užívať lieky, ktoré sa v tehu nesmú. + máme veľkú akciu (stres, alkohol , cigarety) .
S priateľom sa snažíme o dieťa a budem 9dpo. Mám podľa vás spraviť si test?
Viem, že odporúča sa až po vynechaní ale v tejto situacií by som skúsila. Čo si myslíte?
Ja som presne tak začala brať tabletky, ktoré sa v tehu nesmú, išla som na operáciu, ja som si spravila len náhodne test a bola som tehotná, dokonca sme sa ani nesnažili. Bola to 10dpo. Takže ja by som pre istotu testovala
Mozno lepšie ísť na krv - ako samoplatca aspoň,nech máš istotu
Nerozumiem tej akcii ak vieš he môžeš byt tehu prečo sa stresujes fajčíš a pijes alkohol? 🤷🏼♀️
@kvetinkaaknitevk bože vy by ste tu všetky všetkému chceli rozumieť. nechaj ju tak, možno ide na svadbu alebo má cateringovú agentúru...ja nerozumiem načo tu niektoré mudrujete..
pozri aj keby si si vypila, k bábätku sa to ešte nedostane (narážam na to, ak si urobíš test, bude negativ, ale už si tehu)...
@banderaska29 No mne nejde do hlavy ak sa snažím o babo tak mu pripravím dostatočnú dobrú pôdu 🙂 pardon za názor 🙂
@kvetinkaaknitevk Jednak, tabletky brať musím🙂 Po druhé, stres, alkohol a cigarety patria k mojej práci - nenáražam nato, že ja ale napríklad všade okolo sa pri mne fajčí a nemôžem v práci povedať, že prepáč neprídem lebo - síce test som si nespravila ale môžem byť tehotná - to nemusím chodiť každý mesiac týždeň / dva. 🙂
Tak snáď alkohol nepatrí k práci že ho musíš piť a cigarety nefajčia len pasívne dýchaš smog 🙂 to dieťatku neublíži ak tam nie je .. a stresu sa vies vyhnúť je tomlennv hlave 🙂 ak budeš myslieť len na to že v brušku je malé dokážeš sa stresu vyhnúť určite 🙂 držím palce nech sa Vám to konečne podarí viem aké to bolo pre mna keď sme sa dlho snažili 🙂
@kvetinkaaknitevk jasné pitie alkoholu nepatrí k práci 😁 ďakujem krásne😊

skusit mozes, len neviem, ci tinieco ukaze. skus si ho urobit hned rano neskoro vecer, ci v noci uz nepi vela tekutin, aby moc nebol moc rozriedeny. mal by byt mtavsi, tak poznas, ze je hustejsi.