Mám strach že som tehotná. Čo robiť?
Ahojte,prosím vás,chcem sa vás veľmi spýtať,že čo mám robiť... Vysvetlím to takto:
Spala som so svojím chalanom s ochranou a neužívam tabletky. A mám pocit že praskol,takže sa veľmi bojím.. 😢 To bolo 7.12
ďalší krát sme spolu spali 12:12 a zase som mala pocit že sa nám to stalo...
a 16.12 praskol naozaj, a urobil sa do mňa.
A teraz... sú toto príznaky? V noci nemôžem spať,všetky jedlá mi smrdia,točí sa mi hlava,a je mi zle.
☹
Prosím vás,dajte mi vedieť,potrebujem vaše názory. Ďakujem vám veľmi pekne. 🙂
rada č.1: zmeň značku kondómov
rada č.2: nesexuj...
ahojte, chcela by som sa spýtať, po akom čase meškania menštr. si môžem spraviť tehot.test? ďakujem
teraz na Vianoce som mala dostať krámy, a ešte stále nič, nezvyklo mi o nikdy meškať, možno tak jeden deň, zato sa pýtam, či si môžem spraviť, pr.: už zajtra test, strašne som už na nervy 🙂
nechce sa mi to tu vsetko citat ale ako dopadla slecna?je tehu ci nie?inak nestaram sa do nikoho ale som z toho kus pohorsena,teda z tejto doby po prve ze take mlade sexuju a ked uz aj chcu nech o tom aspon daco vedia.nie len tak mirnix dirnix.kuracnik im treba do huby a nie pohlavne uz zit ked nevedia ako na to.a potom tu mame take veci ako nechcene babatka,alebo sa dievcata vesaju a tak ...ach jaj ☹
ked tak citam ten nazov tejto temy kolko kociek by tento "strach" z toho ze je tehotna chcelo zazit
ďakujem Vám pekne za radi ste všetky super

@lelacrima som presvedcena o tom, ze ak dieta, zena alebo dievca zije sexualny zivot, je viac ako vhodne navstevovat aj gynekologa, a ten v pripade ze zena napriklad vie odporucit len antikoncepciu, vie pacientku poucit o roznych moznostiach ochrany