icon

Mám strach že som tehotná. Čo robiť?

women4
28. dec 2011

Ahojte,prosím vás,chcem sa vás veľmi spýtať,že čo mám robiť... Vysvetlím to takto:
Spala som so svojím chalanom s ochranou a neužívam tabletky. A mám pocit že praskol,takže sa veľmi bojím.. 😢 To bolo 7.12
ďalší krát sme spolu spali 12:12 a zase som mala pocit že sa nám to stalo...
a 16.12 praskol naozaj, a urobil sa do mňa.
A teraz... sú toto príznaky? V noci nemôžem spať,všetky jedlá mi smrdia,točí sa mi hlava,a je mi zle.

Prosím vás,dajte mi vedieť,potrebujem vaše názory. Ďakujem vám veľmi pekne. 🙂

Strana
z11
evitka82
28. dec 2011

@natali821 NA! a ja ze sa tesite.....do prdkaloviec

winipega
28. dec 2011

zasa prázdniny 🙄

evitka82
28. dec 2011

@duplinka mne sa uz lepia oči ale čakam či príde z tej lekarne... 😀

duplinka
28. dec 2011

@evitka82 mne sa snívalo, že sme mali ďalšieho chlapčeka a volal sa Kubko ☹

winipega
28. dec 2011

@evitka82 nepride,uz ma vecierku dáávno 😀

evitka82
28. dec 2011

@winipega to je ako myslene?

duplinka
28. dec 2011

@evitka82 ale čosi. Aj tak by netestovala. Až ráno.

benne
28. dec 2011

@evitka82 si si ešte nevšimla že cez prázdniny sa tu riešia veľmi veľmi zvláštne vážne problémy?

evitka82
28. dec 2011

@duplinka a čo tá smutna tvár?

winipega
28. dec 2011

@evitka82 že sa tu pubertiačky alebo pubertiacy nudia zasa raz a robia si srandu.takychto tem tu uz zopar bolo...a vzdy to skončilo rovnako.

evitka82
28. dec 2011

@benne nie vidíííš to.to ma nenapadlo.ale tak aspon je co citat.... 😀

pici
28. dec 2011

@natali821 manzel aj ty ste nervozny ako pes? a ked ste to robili bez ochrany tak ste neboli? sorry, ja fakt neviem . ved mate dieta, tak hadam viete ze z nechraneneho sexu mozes byt tehotna. ci?

duplinka
28. dec 2011

@evitka82 no že to už nebude realita 😢

evitka82
28. dec 2011

no asi by tuto temu mali zavriet lebo este nas z tadeto vypoklonkuju....

winipega
28. dec 2011

@benne a všimla si si že fakt je to väčsinou len cez prázdniny? bože ved ked som citala len jej prispevky,nikoho ineho tak je to zamotane zhora zdola...nedava to zmysel.

benne
28. dec 2011

@winipega bohužial, nie je to len cez prázdniny .. cez prázdniny to je len "hustejšie"

evitka82
28. dec 2011

@duplinka :( uz nie?adoptujete...

evitka82
28. dec 2011

no idem spat rano nazriem či už došla mladá z lekarne.... 😀

winipega
28. dec 2011

@benne áno?no ja moc na forum nechodim,ale do prčic vždy ked sem kuknem tak natrafim na takuto blbost,toto uz je behom kratkej chvilky asi 3tia. 😕

duplinka
28. dec 2011

@evitka82 tak to už asi nie, ale tak aspoň v sne sa mi to splnilo. 😵 Joj, malý mi zaspal asi po hodinovom plači, ale je na našej posteli. Bojím sa ho preložiť aby sa nezobudil. Aspoň že mi nechal miesto dole pri nohách 😀

duplinka
28. dec 2011

@evitka82 sladké sny 🙂

baramborka
28. dec 2011

@women4 ahoj , už tu toho bolo povedaneho ...ja ti poviem len , že som otehotnela cca 6,10 , okolo 20 teho / a to som netušila že som tehotna / som mala horučku , citila som sa ako na chripku a to už vlastne bolo uhniezdovanie maleho ...aj som brala antib.ale naštastie take ktore možu brat aj tehu ...takže ked sa spatne pozriem, to bol u mna taky priznak že som tehotna , a 31.10 ked mi 11 dni meškala ms mi lekar oznamil že som tehu ..ale pravda je taka že psychika vela spravi , keby mi to lekar nebol povedal tak ani neviem že som tehotna , keby sa mi stalo niečo take ako tebe, tak si to nahovaram , a mala by som aj točenie hlavy aj by mi bolo " Zle " :.. 🙂 nenamotavaj sa , normalne si počkaj sprav test a potom sa uvidi ! a ked sa to nahodou potvrdi , netrap sa 🙂 ja mam 19 a je tu stránka " Tehotné-nástročne " ktorú som ja sama vytvorila , ked som mala 17 lebo to som bola 1x tehu , ale bohužial som potratila...a tam na tej stranke spoznaš, že ani zdaleka nebudeš sama ak by nahodou ....držim palce a daj vediet ! 🙂

kralicica
28. dec 2011

urob si este raz test, uz by ma byt vidno v tomto case. a daj nam vediet ako si dopadla. a nevadi ze mas 15, hlavne aby bol partner zodpovedny a potom aj rodicia sa zacnu tesit... vela bab to zazilo. bud rada. budes mat vyse 20 a tvoje rovesnicky este len budu tlacit kociky pred sebou a ty uz budes mat odrastene dieta :D

danu
29. dec 2011

@women4 tem ohladom toho, ci si alebo nie si je tu dost. Pridaj sa sem
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-bez-vyvrcholenia-partnera/

Strana
z11