Mám strach že som tehotná. Čo robiť?
Ahojte,prosím vás,chcem sa vás veľmi spýtať,že čo mám robiť... Vysvetlím to takto:
Spala som so svojím chalanom s ochranou a neužívam tabletky. A mám pocit že praskol,takže sa veľmi bojím.. 😢 To bolo 7.12
ďalší krát sme spolu spali 12:12 a zase som mala pocit že sa nám to stalo...
a 16.12 praskol naozaj, a urobil sa do mňa.
A teraz... sú toto príznaky? V noci nemôžem spať,všetky jedlá mi smrdia,točí sa mi hlava,a je mi zle.
☹
Prosím vás,dajte mi vedieť,potrebujem vaše názory. Ďakujem vám veľmi pekne. 🙂
zasa prázdniny 🙄
no asi by tuto temu mali zavriet lebo este nas z tadeto vypoklonkuju....
no idem spat rano nazriem či už došla mladá z lekarne.... 😀
@women4 ahoj , už tu toho bolo povedaneho ...ja ti poviem len , že som otehotnela cca 6,10 , okolo 20 teho / a to som netušila že som tehotna / som mala horučku , citila som sa ako na chripku a to už vlastne bolo uhniezdovanie maleho ...aj som brala antib.ale naštastie take ktore možu brat aj tehu ...takže ked sa spatne pozriem, to bol u mna taky priznak že som tehotna , a 31.10 ked mi 11 dni meškala ms mi lekar oznamil že som tehu ..ale pravda je taka že psychika vela spravi , keby mi to lekar nebol povedal tak ani neviem že som tehotna , keby sa mi stalo niečo take ako tebe, tak si to nahovaram , a mala by som aj točenie hlavy aj by mi bolo " Zle " :.. 🙂 nenamotavaj sa , normalne si počkaj sprav test a potom sa uvidi ! a ked sa to nahodou potvrdi , netrap sa 🙂 ja mam 19 a je tu stránka " Tehotné-nástročne " ktorú som ja sama vytvorila , ked som mala 17 lebo to som bola 1x tehu , ale bohužial som potratila...a tam na tej stranke spoznaš, že ani zdaleka nebudeš sama ak by nahodou ....držim palce a daj vediet ! 🙂
urob si este raz test, uz by ma byt vidno v tomto case. a daj nam vediet ako si dopadla. a nevadi ze mas 15, hlavne aby bol partner zodpovedny a potom aj rodicia sa zacnu tesit... vela bab to zazilo. bud rada. budes mat vyse 20 a tvoje rovesnicky este len budu tlacit kociky pred sebou a ty uz budes mat odrastene dieta :D
@women4 tem ohladom toho, ci si alebo nie si je tu dost. Pridaj sa sem
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-bez-vyvrcholenia-partnera/

@natali821 NA! a ja ze sa tesite.....do prdkaloviec