icon

Mám strach že som tehotná. Čo robiť?

women4
28. dec 2011

Ahojte,prosím vás,chcem sa vás veľmi spýtať,že čo mám robiť... Vysvetlím to takto:
Spala som so svojím chalanom s ochranou a neužívam tabletky. A mám pocit že praskol,takže sa veľmi bojím.. 😢 To bolo 7.12
ďalší krát sme spolu spali 12:12 a zase som mala pocit že sa nám to stalo...
a 16.12 praskol naozaj, a urobil sa do mňa.
A teraz... sú toto príznaky? V noci nemôžem spať,všetky jedlá mi smrdia,točí sa mi hlava,a je mi zle.

Prosím vás,dajte mi vedieť,potrebujem vaše názory. Ďakujem vám veľmi pekne. 🙂

sorciera24
28. dec 2011

@martinkatinka presne, na zaciatku sa to dalo, ale baba sa zamotava...podla mna jeden velky FAKE

women4
autor
28. dec 2011

@martinkatinka ale to není žart,naozaj som potrebovala pomoc. naozaj sa mi toto deje, ale never mi..
uraziť som ťa nechcela,prepáč,naozaj mi to je ľúto..ale nedostala si ma. ja hovorím pravdu,nemusíte mi veriť

danka.k
28. dec 2011

@martinkatinka moje turbo sa zobudilo ked zacal susedko maly plakat. tak konuj so mnou 😀

leeenka26
28. dec 2011

@women4 dufam, ze si nerobis z nas srandu, pretoze si to nezasluzime a tie, co budu naozaj potrebovat radu, sa jej nedostane, lebo im uz nik nebude verit.

sorciera24
28. dec 2011

@women4 a potom po materskych ostala nezamestnana????

tea333
28. dec 2011

@women4 ked mama o tom vsetkom vie, tak nebude velke halo a prekvapenie, ked jej povies, ze si nakoniec tehotna. ozaj netreba predbiehat, urob si test a potom ries. urcite by som mame v tvojom pripade verila a proste jej to povedala.Ak tehotna nebudes, bude to velke poucenie. kondomy jednoducho nestacia. je to tak vazna vec, ze si aj pri kondomoch treba davat velky bacha na znacku, ako ho nasadzujes, a aj tak by sa partner nemal urobit do teba. a najlepsie si nejakym sposobom odsledovat ovulaciu a okolo nej vobec nemat sex.
ak budes tehotna, proste to mame povedz ako to je, hlavne ked na to caka, a porozpravajte sa o tom. Vsetko sa da..
teda dufam stale ze to nebol zart, lebo zopar veci tu nesedi..ale tak mam dnes dobru naladu.

@danka.k ja by som nepouzivala take drsne slova ako ty v niektorych prispevkoch. take veci sa stavaju, deti su nezodpovedne a ani ta najlepsia a najvzdelanejsia dcera nemusi byt dokonala.
moja mama mi dala v 17 predpisat antikoncepciu, ktoru som po 2,5 mesiaci musela vysadit. navyse hak je nenormalne svinstvo a svojmu dietatu by som to asi nedavala

women4
autor
28. dec 2011

@sorciera24 hmm... som FAKE :D ..ja so vám verila, a brala som vaše rady vážne.

danka.k
28. dec 2011

@women4 kolko krat ste spolu spali uz?

martinkatinka
28. dec 2011

@danka.k okej 😀 naše turbo tuho spí a zobudí sa o piatej na mliečko a šup k nám do postele... tomuto hovorím antikoncepcia 😀

women4
autor
28. dec 2011

@sorciera24 áno!! moja mama je nezamestnaná! lebo mám oca čo je súkromný podnikateľ a majiteľ troch barov... mamina nepracuje

stela01
28. dec 2011

@women4 a teraz vlastne o co ti ide ? ved s mamou cakas na menzes. co ma prist asi cca 1.1 2012 a tu chces zistit ci sa to neda odhalit skor ? a mama gynekol. 16 rok. doma nevie co ma robit okrem cakania ?

women4
autor
28. dec 2011

@danka.k len tri.

danka.k
28. dec 2011

@martinkatinka moj spava so mnou v posteli od narodenia... a zobudi ho vsetko 😠

women4
autor
28. dec 2011

@leeenka26 nie,nerobím si srandu,naozaj,...píšem všetko naozaj,pravdivo :(

danka.k
28. dec 2011

@martinkatinka ale okolo druheho mozu aj tanky chodit a nic 😀

women4
autor
28. dec 2011

@tea333 Nie,nebola to sranda. :(

sorciera24
28. dec 2011

@women4 len stale potom nechapem, co chces od nas pocut...proste pockaj na menzes, ak nepride 1. urobis test....viac tu nevyriesime....

martinkatinka
28. dec 2011

@danka.k no u nás ako kedy, máva aj svoje "noci" a pýta sa k nám skor... ale tak si hovorím, že mám len jeho a kedy si to užijem?? 😀 nech sa tuľká, dokým chce....

lelacrima
28. dec 2011

a hlavne si myslim, ze by nebolo odveci, aby sa detom robila sexualna vychova - nie keci o laske a podobne, ale o praxi - lebo kondom praskne vtedy, ked ho nevies pouzivat a nevies aky pouzivat. samozrejme, dievcata su naivne a myslia si, ze to chlapec zariadi... ach boze, takato tema cloveka len rozculi... vies moja, ja so musela od 6.tyzdna tehotenstva nechat vedecku karieru, len aby som dieta donosila...

women4
autor
28. dec 2011

dobre. Aj tak ste mi pomohli.. ja vám naozaj všetkým ďakujem veľmi !

kohutovci
28. dec 2011

ja som celu temu necitala.. ani nechcem. len si myslim, ze toto forum je pre tie co chcu, su alebo boli tehotne.. nie pre decka ktore nevedia pouzivat ochranu 😠

martinkatinka
28. dec 2011

@sorciera24 - nevyriešime nič... bude zo seba robiť obeť....och jo 😖

women4
autor
28. dec 2011

@lelacrima tak,ako ja nechám bilingválnu školu... :(

women4
autor
28. dec 2011

@martinkatinka nerobím zo seba obäť..

women4
autor
28. dec 2011

@women4 *obeť

lelacrima
28. dec 2011

nenechas, lebo rodicia sa ti postaraju... asi tak. Ja neodcudzujem to, ze si decko, ale to, ze rozum na sex mate a viete o tom s prepacenim trt, a potom je stres

stela01
28. dec 2011

@women4 Pocuj otec ma 3 bary mama ti nepracuje nemate € aby ta vzali do sukr. laboratoria na odber krvy ze ci si alebo niesi tehotna nemas vreckove ? bezkaj do lekarne uz su nonstop ! ....neviem s ktoreho okresu si !

women4
autor
28. dec 2011

Naozaj prepáčte. A ďakujem.. viem že som sa ponížila, a krútite nado mnou hlavami... ale pomohli ste mi.
Fakt ďakujem

stardust
28. dec 2011

@lelacrima ty si sa tiez nechranila?

women4
autor
28. dec 2011

@stela01 Bratislava :D máme na to, ked asiže otec je majiteľ jejda.. ja sa tu nechcem vychvalovať že na to máme,ale napísala si to ako keby som nemala na nič... :D :D dobre,idem do lekárne 🙂