Mám tri dni do menzesu a nebolia ma prsia. Som tehotná?
Ahojte,
moja otazka znie ci sa niekomu stalo nieco podobne.
Vzdy pred menstruaciou ma bolia prsia ale teraz mam uz len 3 do a nebolia.
Mal niekto prave tento opacny pripad pri zaciatku tehotenstva?
Dakujem 🙂
@vikcik keď som bola v tom , práve vtedy ako prvé som spozorovala práve na prsiach že som v tom . Bolesťou sa to neurčuje , skôr u mna to bolo farbou bradaviek a prsia boleli klasicky . Veľakrát keď som tehotná nebola , a som si to myslela že som , dávala som doraz práve na prsia . Keď v tom budeš , tvoje telo ti to napovie 🙂 a napovie to práve vtedy , keď sa prestaneš kontrolovať a neustále pozorovať .
@bimbina ako žena moja? Dofialova, a nedotknuteľné? Asi 6-7 dni od ovu? Ale vtedy to už dá aj test...
Nie znamena to ze nemas pms vtedy zvyknu boliet prsia pred ms. A ked si teho skor byvaju citlive bradavky aj prsia .Ale kludne si urob o 3dni test.
Niektore otazky na MK teda stoja za usmev. Od kedy bolest prs urcuje ci si tehotna? Ak ta nebolia prsia pred ms tak je to super ak si sexovala bez ochrany tak si sprav test.
Mňa ešte nikdy pred, ani pri ms neboleli.
@miskooo1987 no ani nie . Ja som to videla podľa farbiva do hnedsia. Ale bolieť neboleli.

@vikcik vieš predávajú take pásiky, a ocikas a vieš... fakt super vynález... platí take pravidlo, že ak tvoje telo už vie z hormónov, že si, tak to zisti aj ten pásik...