Mám výtok a mešká mi menzes
Babky,uz treti den mi meska menstruacia a ja ju mam pravidelnu 28 dnovy cyklus.Ale pre zmenu kramy nemam,len vytok sa mi spustil a pobolieva ma jemnucko v podbrusku.Test som si robila v den ked som mala dostat,cize piatok a bol negativny.Snazilkujeme od januara,tak sa modlim,aby to bola predzvest noveho zivota vo mne.Dakujem za odpovede.
no ja som si ho robila v piatok presne ked som mala dostat a robila som si ho vecer.Kupila som ho v tescu za 1.55 Intemed,tak nejak sa volal.A inak absolutne sa necitim,ze mam dostat.inokedy mam uz silnejsie bolesti a som pazrava a teraz nic.To by sme boli velmi stastni kedy to vyslo a hlavne 6 rocna dcerka,ta o sestricke baaasni
@dorekapa vies ono to moze aj nemusi byt, mozes mat kludne aj cystu, ale dufam, ze je to babatko 🙂
cystu.to ma nenapadlo.Bola som na gynde v marci,robil mi vysetrenia aj sono zo spodu a vssetko som mala ok.No je pravda,ze sa to mozno zvrtnut
@dorekapa vsak toto aj ja som ju este v maji nemala a v juny uz hej...je to take no...ale hadam to bude babatko 🙂
no ja som nedostala kramy.V piatok negativny test a ovulaciu som mala 16.8 a je dost mozne ze sa to vtedy podarilo.No test v den prichadzajucej menstruacie,ktora nedosla sme sa s manzelom milovali a trcu som pospinila,potom cely vikend nic,ani kvapka a dnes rano,teda uz podnelok 4 denco mi neprisla mrcha sme mali sexik a trochu som pospinila.Myslelasom,ze a uz mrcha spusti,ale nic..uplne v pohodicke..Ja uz fakt nechapem.Vcera som si merala bazalnu teplotu,ale poobede a bola 37,5 a dnes rano 36,9
meskaju mi 4 dni a merala som si bazalnu teploltu rano,tak bola 36.9 a vcera aj dnes poobede 37,5..ja viem,ze sa ma merat rano,aole zabudla som.Ja mam presne kramy..odchylka plus minus jeden den.Vy ste sa ako dlho snazilkovali?Inak gratulujem,a dufam,ze mas pohodove tehotenstvo
@katkasofi ta sprava nad tou bola pre teba a pre vsetky mamicky,snazilky..ja som tu kratko a stale zabudnem kliknut na odpovedz.Inak s manzelom prerabame aj domcek,takze to snazilkovanie nie je u nas az take ze rychlo,lebo mam plodne dni,nemeriam si teploty rano podla ovulacie.Kedze mam pravidelnu a viem kedy mam ovulaciu,tak sa milujeme fakt ked mame chut..nie ako roboti..kazdy den..neprezivame to nejak ze musim musime...ide to tak spontanne
@katkasofi panky,to tvoj muzik musi byt superman..moj by to nedal a popravde ani ja nie kazdy den sexik.My to mame tak trikrat do tyzdna,pohodove dhle milovanie.Moj manzel je policajt a z prace chodi dost zniceny z tych spisov a vypocuvani.Myslim,ze na milovanie by mali byt obaja v pohode a tak to vychadza spontanne ason u nas.No testik zajtra mozno urobim.Dnes 4 den co nemam a zajtra rano idem k vseobecnemu na preventivnu.Panky,tak sa bojim.ja mam fobiu z injekcii
ahojte kočky,
nechcem kvoli mojej otazke zaklaat novu temu ale uvadzate tu bazalne teploty. Chcem sa spytat s nastupom menzesu bazalna teplota klesne? Alebo den predtym ako mate kramy dostat.. vtedy ma uz klesnut, ci az po menzese, ci druhy/treti den menzesu?
diky za zodpovedanie otazky.
@katkasofi ahojky..tak a je tu ta mrcha jedna mrchata.Rano som vstala a vravim mazelovi,ze myslim,ze dorazi a dorazila.Sice slaba,lebo normalne prvy den viac krvacam.co uz.Ostala som velmi smutna a aj manzel,ale myslime pozitivne.O mesiac ideme k jednej tete..neviem ci ju nazvat liecitelka,alebo vestica,jasnovidka..neviem.
BABKY...ludim sa teraz s vami,idem pre dcerku do skolky a potom vecer popiseme..este ma caka varenie masa pre robotnikov..konecne nam dokoncuju strechu..poviem vam stavat dom to je o hubu...
@katkasofi no spustila sa..dnes je silnejsia..a kupila som si ovulacne testy.tak po mrske v strede cyklu to skusime.Manzel je tak trpezlivy,len sa usmial ked som ich domov doniesla.Aj nam robia strechu mesiac.AKoze strechu urobili,ale neurobili este strechu nad terasu,kt.sme robili z obyvacky.takze beh na dlhe trate..A mozik pengluje medzi pracou,stavbou a nami...ach jaj..a este ja ho obcas nastartujem,leb oako vravi,ja som na dvyhanie tlaku expert.🙂))))
Ahojte baby meška mi menzes druhy den robila som si dva testy jeden nevysiel ale, bol len s tesca druhy neplatny mamatest, je mi od rana velmi zle boli ma brucho vraciam a potom mam strasny hlad opakuje sa to už od rana....neviem co si myslite som tehotna?
🙂
ahojte potrebujem radu meska mi menzes uz 14 dni cyklus som nemavala pravidelny dnes som si rano robila test a bol negativny, mam skusit dalsi? pobolieva ma v podbrusku a mam citlive prsia ale to som mavala aj pred MS neviem ci mam cakat alebo ist k dr.
vikinka5791 Ahojte baby meška mi menzes druhy den robila som si dva testy jeden nevysiel ale, bol len s tesca druhy neplatny mamatest, je mi od rana velmi zle boli ma brucho vraciam a potom mam strasny hlad opakuje sa to už od rana....neviem co si myslite som tehotna?
ahojte ja mam dnes dostat mendzes a stale nic boli ma už treti den v podbrusku a mam slaby výtok... Neviem či som tehotná alebo len mi mešká mendzes
ahojte chcela by som sa spýtat mešká mi už 5 dní menzes už 2 dni nemám výtok neviete prečo
dakujem
Ahojte. Chcem sa spytat, meska mi menstruacia uz 3 den.
A mam zlty vytok, cim to je.
Inak stale mam 2-3 dni skor. Nemeskala mi uz ani nepamatam ,kedy naposledy
Dakujem
Ahojte chcem sa spytat. S priatelom mame nechraneny styk skoro kazdy tyzden ale davame si pozor nikdy sa do mna nespravil. Ale meska mi menstruacia 2 dni a v noci som dostala neskutocne silne krce do podbruska. Zalial ma pot a neviem co to znamena. Poradite mi? Dakujem 🙂
ja som z nikym nespala v oktobri som mala menstruaciu pravidelne .Iba mam vyrok zapachajuci ..Tento krat som nedostala menstruaciu .Co mam robit ?

@dorekapa ahoj drzim palceky aby to tak bolo, test ti nemusi este ukazat i ked po pravde mne meskali 2 dni a ukazal mi slabu druhu ciarku, ale zase mozno si mala iny test ako ja 🙂 skus si kupit este iny a sprav si ho rano...drzim palceky aby vam to vyslo 🙂 a ked nie tak vyde neskor