Mamatest - duch verzus čiarka
Rada by som sa opýtala na vás názor...cyklus mam nepravidelný, menstruacia mi mešká dnes 6 deň a na obed mi takto vyšiel test...myslíte, že je to kanalik, duch, tehotenstvo...? :D aké máte skúsenosti s týmto testom?
Testovať budem ešte o pár dní...

@qwert87 to boli dávno testované asi pred mesiacom...nazivo veru bolo vidno ináč...a tiež má to vtedy zmiatlo 🙂možno na fotkách nieje vidno ...ale veru vtedy som sa divila...doma máme 2 detičky a to stačí...a mamatest robí skoro každý to že po limite sa zvýrazní ryska a vyzerá to ako dúšik ale autorke držím palce nech to je tehu v jej prípade 🙏✊
@sivana09 ako som už spomínala 🙂možno na fotkách nieje vidno ale naživo veru a hlavne po limite sa zvýraznila ta ryska a veľa báb čo poznám reálne ma z mamatestami veru zle skúsenosti ☹a čo sa mňa týka...tieto testy boli pred vyše mesiacom testované a doma mám 19 mesačného synčeka tak netúžim po ďalšiom dieťatku 🥰ale autorke držím palce nech jej to vyjde 🙏✊🤰
@sivana09 ináč našla som lepšiu foto ....hľadala som a našla ešte túto...a tu je vidno presne ten spomínaný kanalik....a toto mi robil pomaly každý mamatet a čo kamošky mi ukazovali tak poniektoré ozaj že mali krásne čiarky ale tehu neboli...nič to nemení na veci že autorke držím palce ako som už spomínala a ešte by som si to overila potom aj iným testom alebo ak by silnel mamatest tak v tom prípade by som mu verila...
Blahoželám!!! Za mňa mamatest hcg aj ovulacne testy úplne najspolahlivejsie. Držím palce, nech to vyjde a o pár mesiacov budeš mať v náručí vytúžené voňavé bábätko 👶

@sonka333 tvoje testy sú negatívne, bohužiaľ, ani náznak.