icon

Mamatest - duch verzus čiarka

lucia_19
13. okt 2022

Rada by som sa opýtala na vás názor...cyklus mam nepravidelný, menstruacia mi mešká dnes 6 deň a na obed mi takto vyšiel test...myslíte, že je to kanalik, duch, tehotenstvo...? :D aké máte skúsenosti s týmto testom?
Testovať budem ešte o pár dní...

Mamatest - duch verzus čiarka
Strana
z2
qwert87
13. okt 2022

@sonka333 tvoje testy sú negatívne, bohužiaľ, ani náznak.

sonka333
13. okt 2022

@qwert87 to boli dávno testované asi pred mesiacom...nazivo veru bolo vidno ináč...a tiež má to vtedy zmiatlo 🙂možno na fotkách nieje vidno ...ale veru vtedy som sa divila...doma máme 2 detičky a to stačí...a mamatest robí skoro každý to že po limite sa zvýrazní ryska a vyzerá to ako dúšik ale autorke držím palce nech to je tehu v jej prípade 🙏✊

sonka333
13. okt 2022

@sivana09 ako som už spomínala 🙂možno na fotkách nieje vidno ale naživo veru a hlavne po limite sa zvýraznila ta ryska a veľa báb čo poznám reálne ma z mamatestami veru zle skúsenosti ☹a čo sa mňa týka...tieto testy boli pred vyše mesiacom testované a doma mám 19 mesačného synčeka tak netúžim po ďalšiom dieťatku 🥰ale autorke držím palce nech jej to vyjde 🙏✊🤰

sonka333
13. okt 2022

@sivana09 ináč našla som lepšiu foto ....hľadala som a našla ešte túto...a tu je vidno presne ten spomínaný kanalik....a toto mi robil pomaly každý mamatet a čo kamošky mi ukazovali tak poniektoré ozaj že mali krásne čiarky ale tehu neboli...nič to nemení na veci že autorke držím palce ako som už spomínala a ešte by som si to overila potom aj iným testom alebo ak by silnel mamatest tak v tom prípade by som mu verila...

lucia_19
autor
14. okt 2022

@sonka333 ďakujem veľmi, rozumiem, že to môže občas pochybiť, ja som tam tu čiarku videla ;) každopádne vyzerá to tak, že nam to vyšlo😊

nivea22
14. okt 2022

@lucia_19 vyzerá to pozitívne. Ak môžem poradiť mne sa omnoho viac ako pýtanie sa na názor na ciarky na MK osvedčilo pri tzv." duchoch" urobiť si aj ďalšie testy z iných značiek ak bol duch alebo druhá ciarka aj na inom bola som tehotna. 🙂

sonka333
14. okt 2022

@lucia_19 z celého 💙gratulujem 👏a želám krásne a bezproblémové tehotenstvo 🤰🥰

lucia_19
autor
14. okt 2022

@nivea22 už som si, tam vyšiel tiež pozitívne 🙂 a ďakujem 🙂

@sonka333 joj, veľmi silno ďakujem 🤍

blontimka
Autor odpoveď zmazal
katie253
15. okt 2022

@lucia_19 vravim, mne nikdy neklamal 👌

sense
15. okt 2022

@lucia_19 to uz je pekna ciarka, gratulujem

kikulienkadd
15. okt 2022

Blahoželám!!! Za mňa mamatest hcg aj ovulacne testy úplne najspolahlivejsie. Držím palce, nech to vyjde a o pár mesiacov budeš mať v náručí vytúžené voňavé bábätko 👶

Strana
z2