Mamatest - vaše názory
Dobrý deň žienky aký máte názor na mamatest? Menštruácie mi ešte nemeška ale zkusila som podľa vás som v tom?

@diaalex pockam a zkusim keď nedôjde menštruácia
@marikaszabova môj mamatest má 12tt 😁 skús si ešte urobiť v deň očakávanej ms 😊
@marikaszabova pozitívny, gratulujem 🙂
@marikaszabova vyzera to nadejne, ale ozaj by som testovala ked ti bude MS meskat. Vyhnes sa tak sklamaniu. Mnoho zien si robi testy skoro a tesia sa, no potom pride MS a je to biochemicke a su sklamane. Drzim palce
@marikaszabova mne ukazal vzdy dobre ale ja som testovala ked meskala MS...vyzera ze sa nieco crta...uz len dufat ze sa to udrzi..otestuj znova ked bude meskat MS 🙂
@marikaszabova áno je pozitivny
@floki1994 zkusila som digitalny a negativ
@marikaszabova a máš mať dnes ms ?
@marikaszabova testuj digitalnym az ked meska ;)
@daduska6199 nie
@marikaszabova digitalny ma pravdepodobne mensiu citlivost. Kolko na nom pisu? A pouzila si ranny moc? Moze byt ze si nemala tak koncentrovany ako na tie mama teety. Skus radsej taky co ukazuje dve ciarku ak chces inou znackou overit.
mamatesty dosť často duchujú.. a kedže ešte nemešká.. radšej vyčkaj alebo skús iný test..
kedy máš mať ms? resp. kedy si mala ovuláciu?
Ja som s mama testom spokojná, hovorí sa že majú veľa farbiva a môžu ukazovať ducha ale napríklad mne vyšla slabá čiarka a testovala som dlhšie a krásne som na tých testoch videla ako čiarka každý deň silnie. Ale digi určite robiť až keď ms mešká. Držím palce 🙂
@marikaszabova tak až keď mešká testuj. Kedy máš mať ms ?
Baby ďakujem vám krásne bola by som rada keby to bolo tehotenstvo minulý rok som prišla o bábätko
@marikaszabova práve pre toto netestuj tak skoro lebo potom budeš sklamaná, nechcem ti zle len treba testovať až v deň ms..ja som sa už poučila veru
@marikaszabova testovala si sa este ?
@marikaszabova Ano je to silnejšie 🍀🍀🍀🍀😍♥️ drzim palčeky aby to pekne postupovalo 🍀
@tamky123 skúsila som digitalny a ten je negativny
@daduska6199 ms mam mat v utorok cyklus mam 30 dňový a ovulaciu som mala 30.5
@marikaszabova tak skús za 4 dní ten digitálny 😊 ale tieto sú pozitívne 😊 Digi má tuším 25kovú citlivosť tak to ti ukáže neskôr 😊 držím palce 🙏🍀
@daduska6199 ďakujem veľmi krásne 🥰🥰
@daduska6199 dneska som skúsila pepino test z tesca a ten je len slabúlinko pozitivny takže neviem....
@marikaszabova pepino ani nekupuj...tie duchujú. Kúp si ten digy
@daduska6199 zkusila som prúžkovy woman secret a ten je negativny :/
Tie mamatesty sú posledné šarže niektoré také že robia čiarky aj keď tehotná žena nie je…stalo sa to aj mne…od vtedy som ich nekúpila. Osvedčil sa mi livsane alebo Dr max. Livsane mi teraz urobil v deň ms už peknú čiarku. Ešte počkaj dva dni a urob digi ❤️
@zojeva zajtra ma dôjsť ms uvidíme skúsim ranný moč

@marikaszabova podľa mňa pozitívny, ale počkala by som na meškanie ms, toto môže byť aj biochemické a zbytočne by si sa tešila