icon

Manželka je tehotná, mne sa to však nezdá

7. apr 2023

Potreboval by som radu
Vo februári sme mali s manželkou styk a
1.3 som odišiel do zahraničia pracovať, vrátil som sa 1.4. Hneď v ten deň sme mali opäť styk.
Dnes ráno mi oznámila, že si ide spraviť test.
Test jej vyšiel pozit. ale mne sa to nezdá.
Čo si o tom myslíte?

Strana
z3
amonet
7. apr 2023

ze by si si mal zopakovat sexualnu vychovu a zaklady biologie

zmrzlinka2021
7. apr 2023

O jej tehotenstve? Či o čom? Veď je to super, či ty sa netešia?

klarissa25
7. apr 2023

Joooj zase tieto trollie anonymné témy, žeby boli prázdniny?

januska12323
7. apr 2023

Čo sa ti nezdá?

zorkahorka
7. apr 2023

A co sa ti nezda? Zrejme sa vam pred mesiacom zadarilo

janetinka27
7. apr 2023

Ahoj a medzi 1.3. a 1.4. mala menstruaciu?

mpg
7. apr 2023

Jedna známa hovorila, že dcéra si robila test a že existujú aj také testy, ktoré presne ukážu koľko týždňov je tehotná.

jaskolka
7. apr 2023

A čo sa ti nezdá? Veď kľudne mohla otehotnieť pred mesiacom, pred tvojim odchodom. Ci co vlastne riešiš?

nikaeli
7. apr 2023

je super, že sa tešíš s ňou 🤷🏻‍♀️

deninka233
7. apr 2023

A čo ako má byť? Ja som tiež vo februári bola len jedenkrát s manželom, o dva dni sme obaja dostali kovid, na to následne ja zápal priedušiek, manžel zápal stredného ucha, dvoje antibiotiká a silný kašel až takmer do apríla - a som tehotná jak jabloň… Netreba do toho búšiť 24/7, otehotnenie je ako smska do Expresu, môžeš poslať aj päťsto, ale víťazstvo ti zabezpečí len jedna jediná..

jeanne14
7. apr 2023

A čo sa ti akože nezdá ?? Otehotnela minulý mesiac, keď si bol doma.

autor
7. apr 2023

Minulý mesiac to nebolo. Test jej píše 1,2

autor
7. apr 2023

Nezdá sa mi, že za 6 dní od styku jej píše toľko. Nepoznám tie testy neviem kedy ukážu čo ale je mi to divné

jeanne14
7. apr 2023

Ak ma na digi teste 1-2 tak je reálne v nejakom 4tt čo sedí od minula. Neveríš vlastnej žene ??

deninka233
7. apr 2023

Však počkaj, kým pôjde ku gyn, ten určí týždeň tehotenstva spoľahlivejšie ako dáky test.

nikaeli
7. apr 2023

a kedy mala poslednú menštruáciu?

kikavadi
7. apr 2023

1-2 ukazuje tyzdne od oplodnenia. Takže kľudne týždeň od oplodnenia, to by sedelo na toho 1.4. Zas preboha ver svojej žene, nie každá rovno hlada milenca, keď je manžel preč. Teš sa s ňou. Chuda, keby vedela, že to riešiš na MK 😏

mysiacik28
7. apr 2023

@kikavadi to vazne? Je 7.4. Ak by mali sex 1.4 tak jej urcite test este neukaze pozitivitu

veroniq85
7. apr 2023

V aprili neotehotnela urcite. Vo februari teoreticky mohla ale test by mal ukazat viac tyzdnov. Ale hlavne uz v marci jej mala "meskat" menstruacia.

autor
7. apr 2023

Nech to počítam ako počítam, ak sme mali styk vo februári presný dátum bohužiaľ neviem ale okolo 10-15tého, tak 1-2 to nebude.
A presne to sa mi nezdá, @mysiacik28 príde mi to dosť skoro

domkakvet
7. apr 2023

Začni si všímať aj jej správanie, nezmenila sa v niecom?

autor
7. apr 2023

@nikaeli v marci, niekedy týždeň po tom čo som odišiel. Viem to, akurát sme riešili, že keď prídem našťastie nebude mať svoje dni

nikaeli
7. apr 2023

Stále si nenapísal, kedy naposledy mala menzes, či aký dlhý má cyklus. Vieš kedy má ovuláciu? my sme sa snažili o bábo a vedela som, že mám ováciu posunutú na 22.deň. Krvácanie som očakavála na 28.deň a keď neprišlo, hneď večer som robila test. Ráno druhý. Oba boli pozit - 6/7.deň od styku.

autor
7. apr 2023

@nikaeli neviem si presný kalendár o tom, kedy má moja žena plodné dni. Nemám šajnu ako to funguje. Viem, že v marci menzes mala. Písal som to vyššie

veroniq85
7. apr 2023

Tak potom vo februari urcite neotehotnela. A uprimne ten april sa mi nezda. Je to len par dni dozadu nato aby test takto ukazal.

autor
7. apr 2023

Raz sme boli už od seba ale to bolo roky do zadu, práve preto lebo ma podviedla. Trvalo mi rok kým som to ako tak spracoval a dal jej šancu. Teraz to bolo dlhé roky v poriadku ale za tie roky som pracoval doma, v marci som bol prvý krát preč na tak dlho.

autor
7. apr 2023

@danusa63 ale ten clear test ukazuje 1,2. Ak by otehotnela vo februári bolo by to viac, nie?

kayyaa
7. apr 2023

@jeanne14 ak test ukaze 1-2, znamena to, ze od oplodnenia uplynuli 1-2tyzdne, co od februara nesedi..a ano, znamena to 3-4tt, ale stale plati, ze ak je zena v 3-4tt, tak realne otehotnela pred 1-2tyzdnami... ked ides davat rady, najskor si to aspon trochu nastuduj😉 a od 1.4. uplynulo este len 6 dni, to ziadny test este neukaze...
Takze autor - je to podozrive🙈 ale odpoved ti da jedine tvoja zena🤷‍♀️ drzim palce !

mimka1402
7. apr 2023

Pozri... Asi ti neostáva nič iné len jej veriť. Ovuláciu mohla mať neskôr, teda sa to mohlo posunúť. Ťažko povedať. Neviem čo by som robila na tvojom mieste asi iba počkať do pôrodu a dať si na tajno spraviť testy aby si neurobil si zbytočne problémy vo vzťahu kvôli podozreniu.

Strana
z3