icon

Máte skúsenosti s tehotenským testom MaybeBaby?

mleta
4. feb 2025

ahojte dievčata prosim si o rada poslednu menštruaciu som mala 21.12 .2024 polodne dni som mala niekedy 5.1 to sme s mužom nemali nechraneni sex as 18.1 asi cely tižden no a uš asi 6 den ma boli v podbrušku tak som si dnes urobila test a višiel takto maťe skusenosti stimto testom
vopred dakujem za odpoveďe ☺

Máte skúsenosti s tehotenským testom MaybeBaby?
a1d4k3a
4. feb 2025

@mleta pozitívny gratulujem

veronikaszabova
4. feb 2025

@mleta prosim ta, oprav si text, lebo ta tu zhejtuju pod ciernu zem.

bambulka711
4. feb 2025

@mleta ahoj, test je pozitívny, ale plodné dni si mala určite neskôr, pretože keby boli pred 4 týždňami, tak už by mali byť na teste koľajnice. Držím palce.

mleta
autor
4. feb 2025

@veronikaszabova nech hejtuju mne neide klavestica velmi na tel 😂 ja som len chcela vediet nazor

mleta
autor
4. feb 2025

@a1d4k3a misliťe? skusim o 2 dni ďalši len mi to nieako nevichadza možno že som mala posunutu ovulaciu 🤔

bambulka711
4. feb 2025

@mleta áno, určite bola posunutá, lebo ak dobre rátam, to by si dnes mala byť nejaký 31dpo cca a to môj test vyzeral takto. Menzes už mešká nejakých 14 dní, nie?

a1d4k3a
4. feb 2025

@mleta podľa mňa ano,tá druhá čiarka krásne svieti a bude silnieť🤱

januska12323
4. feb 2025

Klávesnica nemôže za tvoje chyby tie píšeš sama a test je pozitívny.

mleta
autor
4. feb 2025

@a1d4k3a 14 dni mi meška ale ta čiarka by bola silnejšia tak teras vobec neviem či som tehu ale nie 😐

bambulka711
4. feb 2025

@mleta mohla si mať posunutú ovuláciu, ak ju teda sleduješ len podľa aplikácie a výpočtov. Najistejšie je zavolať gynekológovi, aby vylúčil mimomaternicové tehotenstvo - ak mávaš cyklus naozaj pravidelný.

mleta
autor
4. feb 2025

@bambulka711 praveže nemam pravidelnu ms tak neviem presne iba podla apliakaci

bambulka711
4. feb 2025

@mleta tak aplikácia je na nič v tomto... treba sa objednať ku gynekológovi. Podľa mňa si podľa testu možno 13-14 dní po ovulácii max.

mleta
autor
4. feb 2025

@bambulka711 tak to je asi skoro ist ku Dr na ultrazvuku nebude vidieť ešte nič

nika_val
4. feb 2025

@mleta pri meskajúcej menštruácii 14 dní nie je skoro ísť ku gyn
Na ultrazvuku možno nebude vidieť plod ale dr bude vedieť určiť či ide o tehotenstvo alebo nie

bambulka711
4. feb 2025

@mleta tak ťažko povedať, kedy si mala ovuláciu, ale minimálne ti vezme krv a pozrie, či hcg stúpa ako má. U mňa videli gestačný vačok na 5+1, to znamená nejakých 21 dní po ovulácii.

mleta
autor
4. feb 2025

@bambulka711 tak jej skusim zajtra zavolať..len neviem či su tie testy spolahlive 😑

bambulka711
4. feb 2025

@mleta žiadny test nespraví takúto čiarku len tak pre nič. Sprav zajtra ešte jeden a uvidíš.

mleta
autor
4. feb 2025

@bambulka711 ano zajtra urobim lebo ten čo som ho tu pridala tak ten je z obedu tak uvidim zajtra rano pridam foto ☺ dufam že bude všetko ok