Máte skúsenosti s tehotenským testom MaybeBaby?
ahojte dievčata prosim si o rada poslednu menštruaciu som mala 21.12 .2024 polodne dni som mala niekedy 5.1 to sme s mužom nemali nechraneni sex as 18.1 asi cely tižden no a uš asi 6 den ma boli v podbrušku tak som si dnes urobila test a višiel takto maťe skusenosti stimto testom
vopred dakujem za odpoveďe ☺

@mleta prosim ta, oprav si text, lebo ta tu zhejtuju pod ciernu zem.
@mleta ahoj, test je pozitívny, ale plodné dni si mala určite neskôr, pretože keby boli pred 4 týždňami, tak už by mali byť na teste koľajnice. Držím palce.
@veronikaszabova nech hejtuju mne neide klavestica velmi na tel 😂 ja som len chcela vediet nazor
@mleta áno, určite bola posunutá, lebo ak dobre rátam, to by si dnes mala byť nejaký 31dpo cca a to môj test vyzeral takto. Menzes už mešká nejakých 14 dní, nie?
Klávesnica nemôže za tvoje chyby tie píšeš sama a test je pozitívny.
@mleta mohla si mať posunutú ovuláciu, ak ju teda sleduješ len podľa aplikácie a výpočtov. Najistejšie je zavolať gynekológovi, aby vylúčil mimomaternicové tehotenstvo - ak mávaš cyklus naozaj pravidelný.
@bambulka711 praveže nemam pravidelnu ms tak neviem presne iba podla apliakaci
@mleta tak aplikácia je na nič v tomto... treba sa objednať ku gynekológovi. Podľa mňa si podľa testu možno 13-14 dní po ovulácii max.
@bambulka711 tak to je asi skoro ist ku Dr na ultrazvuku nebude vidieť ešte nič
@mleta tak ťažko povedať, kedy si mala ovuláciu, ale minimálne ti vezme krv a pozrie, či hcg stúpa ako má. U mňa videli gestačný vačok na 5+1, to znamená nejakých 21 dní po ovulácii.
@bambulka711 tak jej skusim zajtra zavolať..len neviem či su tie testy spolahlive 😑
@mleta žiadny test nespraví takúto čiarku len tak pre nič. Sprav zajtra ešte jeden a uvidíš.
@bambulka711 ano zajtra urobim lebo ten čo som ho tu pridala tak ten je z obedu tak uvidim zajtra rano pridam foto ☺ dufam že bude všetko ok

@mleta pozitívny gratulujem