icon

Máte tiež zlé skúsenosti s tehotenským testom z Kauflandu?

ani_sama_neviem
30. sep 2026

Prosím vás, aj vy máte zle skúsenosti s tehotenským testom z Kauflandu? Mne vždy falošne ukazuje ducha na teste a potom príde menstruacia aj tak 🤷🏽‍♀️ testujeme dva dni vopred druhý mesiac a ostatné testy úkazu normálne negatívne a tento taká viditeľná slabá ciarka vždy nechápem. Ďakujem

anonym_27241c
•
30. sep 2026

Testy kupujem v lekárni

ani_sama_neviem
autor
•
30. sep 2026
@anonym_27241c

Testy kupujem v lekárni

@anonym_27241 rozumiem. Len ja to mám po ceste bližšie a u nás lekáreň otvárajú neskoro tak vždy idem ráno do kaufu …

anonym_27241c
•
30. sep 2026
@ani_sama_neviem

@anonym_27241 rozumiem. Len ja to mám po ceste bližšie a u nás lekáreň otvárajú neskoro tak vždy idem ráno do kaufu …

@ani_sama_neviem tak si objednaj cez internet
Alebo raz za čas skoč do lekárne a nákup si doforoty

sisska96
•
30. sep 2026

Dr max tam neni? Ak toľko veľa testuje, objednaj si online a budeš mať doma zásobu

anonym_42bf55
•
30. sep 2026

@ani_sama_neviem načo testuješ pred menstruaciou? Testuj až po jej vymeškaní, inak je to zbytočne..

ani_sama_neviem
autor
•
30. sep 2026
@anonym_42bf55

@ani_sama_neviem načo testuješ pred menstruaciou? Testuj až po jej vymeškaní, inak je to zbytočne..

@anonym_42bf55 samozrejme viem, ale vo všetkých tehotenstvách mi test ukázal dve čiarky pred menštruáciou

anonym_42bf55
•
30. sep 2026
@ani_sama_neviem

@anonym_42bf55 samozrejme viem, ale vo všetkých tehotenstvách mi test ukázal dve čiarky pred menštruáciou

@ani_sama_neviem tak vymeň test, ak raz ukazuje falosne vysledky, tak ho nekupim .. a ako som pisala vyššie testovať ak meška