Menštruácia alebo uhniezďovanie? Skúsenosti a rady
Dobrý podvečer,
Mám tri dni do menštruácie ( 2.10.ocakavana menštruácia)
Už dlhšiu dobu mám bolesti v podbrušku, prsia sa mi zväčšili,pobolievaju... myslím že je to rovnaké ako stále pred ms, aj keď niekedy si poviem že je to niečo iné...ale neviem či nieje to len v hlave...
No poobede som bola cikať, a keď som sa pozrela do záchoda či sa nespustila ms, videla som tam len také ako keby malinké semienko krvi. Zobrala som to na toaletak a bola to akási malinká veľmi hrudka? Krvi.
Mala ste niektora skúsenost ze to bolo uhniezdovanie a bolo to to implantacne? Alebo myslíte že je to začiatok menštruácie?
Od vtedy nič, ani náznak.
Snažíme sa niekoľko rokov.
Ďakujem, to čakanie je najhoršie, dní sa vlečú. Aj keď si myslím že opäť príde sklamanie, malinkú nádej mám
Ahoj tiez mam dostat ms 2.10. a tiez sa snazime uz dlhsie - 2,5roka o druhe babo, mame dcerku. Mna uz tak pobolieva ako na ms a dnes rano bol test negativny. Tebe drzim palce, co popisujes podla mna moze byt aj jedno aj druhe, asi len cakat ozaj 🙂🍀🤞
@saskia222 áno práve som vyšla z toalety a spustila sa. Ani si neviete predstaviť to sklamanie.
Snažíme sa 6 rokov 😢 už nemám chuť ani žiť 😢
Je mi to velmi luto to zufalstvo je ozaj strasne pochopi len ten kto to zazil 😔 mrzi ma to, prajem vela sil, aj ked je to narocne chciet vobec ist dalej, viem ❤️ ak by si sa potrebovala “porozpravat” mozes mi napisat 🙂

Bohužiaľ PMS a tehotenstvo majú skoro rovnaké príznaky. Radšej počkaj ešte pár dní a urob si test z ranného moču držím palce