Menštruácia mešká 4 dni. Môžem byť tehotná?
Dobrý deň, menštruácia mešká 4 dni, je to možné tehotenstvo?

@peterlulon nie, mas chripku.🫣
Nie
Je to isté tehotenstvo 😁
@peterlulon určite áno, gratulujem
V návode čo píšu?
Toto uz aj ten blby Pepino musi byt skutocne pozitivny, s takou ciarou a pri meskani. Keby to bol daky jemny duch, tak Ti poviem, ze sprav si este test inej znacky o 2 dni, ale toto? Vazne sa toto pyta dospela zena? Co sa zistuje tehotenskym testom? Tehotenstvo? No tak...Ano, mozes byt tehotna a teda vyzera, ze naozaj si.
Ja naozaj nechcem rypat ale zeny ved to nie je raketova veda a este aj pribalovy letak s vysvetlenim je sucastou balenia 🤷♀️. Jedna ciarka nie si tehotna, dve ciarky si tehotna. Kolko ciarok vidis?
@peterlulon je to chrípka jednoznačne. A takéto individuá sa chcú rozmnožovať 🤌🤦🤦♂️
Tak ak s niekym spiš tak ano inak vyjde hviezda nad Betlehemom
Preco sa takyto ludia mnozia?Co chcete to dieta naucit,ked neviete ani,ze dve ciarky na teste znamenaju tehotenstvo.
@peterlulon test je jasne pozitivny, si tehotna
@peterlulon je to chrípka jednoznačne. A takéto individuá sa chcú rozmnožovať 🤌🤦🤦♂️
@bambieblue 😂😂😂 niektori to vazne prezivate, este ze su na svete ludia co si svojimi nazormi musia dokazat yes, ja aspon navod citat viem nie ako ona 😂 PS: odcudzovat cloveka na zaklade jednej otazky ze taki ludia sa mnozia je fakt smiesne ale, karma je karma ta sa raz kazdemu vrati, koniec hlasenia z tejto premudretej planety, dufam ze sa vasa mudrost dalej rozmnozovat nebude, to by sme dopadli 😂
Preco sa takyto ludia mnozia?Co chcete to dieta naucit,ked neviete ani,ze dve ciarky na teste znamenaju tehotenstvo.
@mamaaja82 😂😂😂 sa vam cudujem ze sa obtazujete pisat 😂😂
@bambieblue 😂😂😂 boze ako sa smejem 😂
Ja naozaj nechcem rypat ale zeny ved to nie je raketova veda a este aj pribalovy letak s vysvetlenim je sucastou balenia 🤷♀️. Jedna ciarka nie si tehotna, dve ciarky si tehotna. Kolko ciarok vidis?
@petamich 3074
@peterlulon ty sa smeješ zo seba teraz ... je to skôr na zaplakanie
@peterlulon ty sa smeješ zo seba teraz ... je to skôr na zaplakanie
@bambieblue nesmierne 😅

To je krasne vyrazna ciarka, s najvacsou pravdepodobnostou si tehotna, neviem, preco vahas.