icon

Menštruácia mešká, ale test je negatívny: Čo teraz?

nika_3
21. dec 2024

Ahojte babenky.
V sobotu minulý týždeň som si robila tehu test a bola tam slabá čiarka, tak som si ďalší urobila ďalší v deň meškania MS a znovu tam bola slabá, no už predsa len silnejšia čiarka.
A dnes je to 7 deň čo sa mi nedostavila mrška, tak som si urobila test, no ten bol negatívny (bola to iná značka ako tie dva predtým). Myslíte, že to bude značkou?

Ďakujem vám za odpovede.

stellarstar
21. dec 2024

Moze ti meškať aj kv cyste, myomu, choroby, hormonálnym zmenám, stres...

dzulli1980
21. dec 2024

Tak ak si aj bola tehotná, plod sa zrejme neudržal ... pri takom meškaní ms a normálnom priebehu "tehotenstva" by si už mala poriadne koľajnice.

ivik4
21. dec 2024

Chod k dr. , nespoliehaj sa na testy
Ja som tehotna bola a testy 2tyzdne od meskania ms negativne
Posunuta ovulacia

amalka147
21. dec 2024

@ivik4 kamoska toto iste, bral aj hcg a bolo negatívne a pritom tehotná bola. Nerozumel ani lekár ze ako je to možné, ze aj test negatívny, hcg negatívne a predsa bola tehotná.

nika_3
autor
21. dec 2024

@ivik4 bojím sa, aby som nešla k dr. zbytočne skoro. Čo ak na sone ešte nič nebude vidno?

stellarstar
21. dec 2024

@nika_3 choď az v januári

ivik4
21. dec 2024

Tak nechod, nemusis 💁‍♀️
No co... povedia ze zatial nic a daju dalsi termin o par dni
Ako mne
Pripadne vezmu krv

nika_3
autor
21. dec 2024

Tak o 2-3 dni skúsim ďalší test a po sviatkoch skúsim ísť k dr. a uvidíme, že čo....

janqa27
22. dec 2024

@nika_3 na sone nebude isto este nic nevidno, ale vie ti vziať krv a ak budes mat zvysene hcg tak ti potvrdi tehotenstvo. No môže to byt aj ten druhy pripad ako spominaly baby, ze sa plod jednoducho neudržal a teda to bolo biochemické tehotenstvo.

nika_3
autor
22. dec 2024

Tak MS som zatiaľ nemala a nemám ani predmenštruačné príznaky, čiže si myslím, že biochemické tehotenstvo to podľa mňa nebude.

janqa27
23. dec 2024

@nika_3 tak skus tehu test od znacky Livsane alebo ClearBlue..tie mi prisli najviac dôveryhodné

janqa27
23. dec 2024

@nika_3 avšak držím prsty aby sa ti potvrdilo tehotenstvo ☺️