icon

Menštruácia mešká, test bol negatívny. Čo ďalej?

mici88
5. mar 2024

Ahojte. Mávam cca 27 dňové cykly ,ale momentálne to mám trošku posunuté.
Po 10 dňovom meškaní som mala menštruáciu 1.2.-7.2. a nakoniec mi plodné dni a ovulácia vychádzali 21.2.-23.2. (prebehlo aj ovulačné špinenie).
Momentálne mi menštruácia mešká 4 dni a dnes som si robila tehotenský test aby som vedela na čom som,no test bol negatívny. Je ešte možné,že test by niečo ukázal o pár dní,alebo už definitívne nie?
Pýtam sa lebo neviem ako presne sa to ráta od ovulácie 🙂
Ďakujem za rozumné rady .

taynee
Odpoveď bola odstránená
marty_4
5. mar 2024

myslim si, ze tehotna teda nebudes, ale tak pockala by som este par dni a test spravila znovu. mozno sa dovtedy aj menstruacia stihne dostavit. ked meska par dni, tak v podstate o nic nejde, to moze z viacerych pricin.

bejka90
5. mar 2024

@mici88 ahoj a aku mas dlhu lf? Lebo keby bola ovulacia toho 21.2. Tak dnes si "len" 13dpo, co neverim, ze mas lf 9dni ked ti akzoe 4 dni meska.... len sa ti posunula ovulacia na neskor a ms tym padom sa tiez posuva. Moj nazor

mici88
autor
5. mar 2024

@marty_4 áno samozrejme viem ,že tehotenstvo není jediný dôvod meškania menštruácie iba neviem ako sa to ráta a či mám teda rátať s tým , že by sa už výsledok testu nemal meniť. Lebo teda vôbec netuším tým pádom koľko dpo presne som a ani aký dlhý cyklus mi vychádza tým ako mi meškaju

mici88
autor
5. mar 2024

@bejka90 ja si myslím tiež že z dôsledku posunutej ovulácie sa mi posúva aj menštruácia iba neviem teda ako to rátať tieto všetky veci .😁 A lf vôbec netuším . Ja si inak ovuláciu ani netestujem iba tento mesiac ako bolo špinenie.

bejka90
5. mar 2024

@mici88 tak potom ostava uz len cakat...🙂 lebo keby si vedela ze kolko dni po ovu pride ms tak by sa dalo predpokladat ale takto neviem... vacsina ma tu lf 12-16 dni.

mici88
autor
5. mar 2024

@bejka90 ďakujem veľmi pekne 🙂