icon

Menštruácia mi mešká 12 dní

dena424
19. feb 2023

Menštruácia mi mešká už 12 dní... robila som si test 5 deň meškania a potom 7 deň.... Ale test ukázal negatívny...mam aj biely riedší výtok a neviem čo to znamená môže ísť o tehotenstvo? príznaky som mala možno 3 4 dni po vymeškaní menzesu...závraty...vracanie a strašna únava nechuť k jedlu..kŕče v podbrušku a bolesti krížov to pretrváva doteraz stalo sa to už niekomu?za každu radu ďakujem

marci987
•
19. feb 2023

@dena424 Mne sa to stava, a zvycajne to mam zo stresu.

janetinka27
•
20. feb 2023

@dena424 posunuta ovu, anovulacny cyklus, cokolvek. mozes ist k dr na vyvolavacku abo pockat, kedy sama pride.

sono2
•
20. feb 2023

Ja nechápem, že myslíte že závraty, únava vracanie sú príznakmi pri vynechani ms.
Ak by si mala príznaky musela by si mat pozitívne test minimálne 2 týždne.
Proste máš problémy s cyklom.

yasemin2002
•
22. sep 2023

Čaute baby menzes mi neška 5 dny strasne ma.boli brucho jak keby som mala dostať ale stale ňic urobila som si test dnes pobede viďite tam aspon ducha ?

jarmilaorackova
•
2. júl 2026

Mne mešká 11 dní a testy negativne
Mala som dostať 22.6 jún
V máji som dostala 23.5
Stále neprisla menzes testy si negatívne možno mám zopakovať znovu je to skoro ešte. Poraďte mi prosím 🙏 veľmi sa o bábo snažíme 🥺us Rok a 6 mesiace 😭

jarmilaorackova
•
2. júl 2026

11 mešká menzes včera som spravila test negatívny dneska ties menzes mala prísť 22.6. dneska je us 2.7 . Mám zopakovať znovu alebo nie 🙂‍↔️ som zúfalá