Menštruácia mi mešká 5 dní. Som vôbec tehotná?
Ahojte baby potrebujem pomoc meskala my menštruácia 5 dní a testy negatívne na 6 deň silné krvácanie a bruško mam tvrdé a od pupky až k lonu mam čiaru a strije tak teda môžem byť tehu?
@lauruska23 nie mas negativny test nie si teho. Strie nemam ani po dvoch detoch ., teda mam jednu na kolene od puberty. 😁Proste ti len meskali
Akože na základe strii a tvrdšieho bruska by si mala byt tehu? Napriek negatívnym testom??? To by bol tehotný aj chlap čo trpí zapchou 😂
@lauruska23 to ze mas strie a čiaru od pupka Nór je znak tehotenstva, to sa urobí až tak v 3.triemstri. Tehotenský test negatívny=nie si tehotná. To uz nikto nečíta návody? Rozbieha sa menzes, takže stále nemôžeš byt tehotná. A píše sa *mi
@lauruska23 mas menstruaciu a negativne testy, nie si tehotna.
Nie nie si tehotná...mohla ti meškať ak si pribrala ,schudla alebo si nachladnuta...
@nelca0510 takže nakoniec som počkala pár dní a len tak zo srandy som si urobila tehotensky test a zrazu dve čiaročky menštruácia bolesti a po menštruácii som si urobila a test vyšiel pozitívny ❣️
@lauruska23 no keď to počítam, tak si v čase MS mohla mať ovulácia, ktorú každá vníma inak. Ale stále píšem, že tie príznaky co popisujes neboli tehotenské. Neviem ci je chcene, ale gratulujem.

Nie