icon

Menštruácia v tehotenstve.

iwuskapoh
31. júl 2019

Môže sa stať že dostanete ms v tehu ?

karin1204
31. júl 2019

@iwuskapoh určite nie, ak krvácaš utekaj na pohotovosť!

snehulienka8
31. júl 2019

@iwuskapoh moze, ak mas vrodenu vadu maternice.. tak ci tak, prv smer lekar

hajanka
1. aug 2019

Moze byt slabe krvacanie, spinenie v vase MS. Ja som tak mala a zistila to az po, ked mi pretrvavali bolesti podbruska. Nemam ziadnu vadu maternice.

mamina6410
1. aug 2019

Jasné,že môže,sestra do piateho mesiaca ani nevedela,že je tehu,mala normálne menzes,žiadne tehu príznaky a nemá žiadnu vadu maternice,kamarátka tiež prvé 3 mesiace mala klasický menzes

pininka1
1. aug 2019

Aj moja suseda mala do tretieho mesiaca pravidelnú ms, preto ani netušila že je tehotna

kejty13
1. aug 2019

ja som mala tiež zo začiatku v dňoch menštruácie slabé špinenie, išla som k lekárke a tá mi povedala, že to mám menzes

ivkus
1. aug 2019

@iwuskapoh ja som z tych kedy mama mala MS a potom nic a bola so mnou vo 4 mesiaci

iwuskapoh
autor
2. aug 2019

Ja mám už 4 dni také slabé krvacanie žiadna bolesť podbruška ako pred ms toto som ešte nemala že má nič nebolelo a mám také slabe u dr som bola už 3 krát brali mi hcg a sestrička najprv povedala že mám trochu zvisene a dr povedal negatívne proste oni sami nevedia racej počkám spravím si tehu test ..lebo aj aj poslal dr na laparaskopiu :/ musím hľadať novu gynekologickú lebo ja mám gynekológa a naňho sa nemozem spoľahnúť vôbec nič newiem robil mi ultrazvuk a povedal že tam vidí malé tehotenstvo bral mi krv a negatívne a posiela má na laparku to je čudné veď tehotná keď som nemôžem tam ísť !!!! No nie ?

emilllll
4. aug 2019

Ahojte v apríli som mala sex s kondómom potom každý mesiac pravidelne mi chodila menštruácia až teraz v júli som ju dostala ale už iba jeden deň takú silnú s potom už len spinenie.Test som si robila a nie jeden všetky negatívne.Mozem byť trhu keď test je negatívny

rozkosnica1
4. aug 2019

@emilllll uprimne ano, moze sa to stat. Tehu na zaciatku ti nemusi ukazat ani test. A kondom nieje 100% ochrana takze mozne je vsetko

veronikaszabova
4. aug 2019

@rozkosnica1 sex mala v aprili, teraz je uz august. Test by jej to 1000% potvrdil

rozkosnica1
4. aug 2019

@veronikaszabova ten april som nejak prehliadla, sorry 😌