Menštruácia v tehotenstve.
Môže sa stať že dostanete ms v tehu ?
@iwuskapoh moze, ak mas vrodenu vadu maternice.. tak ci tak, prv smer lekar
Moze byt slabe krvacanie, spinenie v vase MS. Ja som tak mala a zistila to az po, ked mi pretrvavali bolesti podbruska. Nemam ziadnu vadu maternice.
Jasné,že môže,sestra do piateho mesiaca ani nevedela,že je tehu,mala normálne menzes,žiadne tehu príznaky a nemá žiadnu vadu maternice,kamarátka tiež prvé 3 mesiace mala klasický menzes
Aj moja suseda mala do tretieho mesiaca pravidelnú ms, preto ani netušila že je tehotna
ja som mala tiež zo začiatku v dňoch menštruácie slabé špinenie, išla som k lekárke a tá mi povedala, že to mám menzes
Ja mám už 4 dni také slabé krvacanie žiadna bolesť podbruška ako pred ms toto som ešte nemala že má nič nebolelo a mám také slabe u dr som bola už 3 krát brali mi hcg a sestrička najprv povedala že mám trochu zvisene a dr povedal negatívne proste oni sami nevedia racej počkám spravím si tehu test ..lebo aj aj poslal dr na laparaskopiu :/ musím hľadať novu gynekologickú lebo ja mám gynekológa a naňho sa nemozem spoľahnúť vôbec nič newiem robil mi ultrazvuk a povedal že tam vidí malé tehotenstvo bral mi krv a negatívne a posiela má na laparku to je čudné veď tehotná keď som nemôžem tam ísť !!!! No nie ?
Ahojte v apríli som mala sex s kondómom potom každý mesiac pravidelne mi chodila menštruácia až teraz v júli som ju dostala ale už iba jeden deň takú silnú s potom už len spinenie.Test som si robila a nie jeden všetky negatívne.Mozem byť trhu keď test je negatívny
@emilllll uprimne ano, moze sa to stat. Tehu na zaciatku ti nemusi ukazat ani test. A kondom nieje 100% ochrana takze mozne je vsetko
@rozkosnica1 sex mala v aprili, teraz je uz august. Test by jej to 1000% potvrdil
@veronikaszabova ten april som nejak prehliadla, sorry 😌

@iwuskapoh určite nie, ak krvácaš utekaj na pohotovosť!