icon

Menštruačné bolesti a možné tehotenstvo

milena866
30. aug 2020

Dobrý deň môžem sa opýtať či ste niektorá mala menštruačné bolesti a boli ste tehotné ?

denden77
30. aug 2020

@milena866 🙋‍♀️😊

limetka69
30. aug 2020

@milena866 ano a dlho, na nervy to bolo

milena866
autor
30. aug 2020

Pretože je koniec mesiaca a nedostala som. Bolesti mám aj prsia ma bolia a test je negatívny

ankare
30. aug 2020

Ano, je to bežné. Pokial nespinis, ani nekrvacas, malo by byť všetko v poriadku. Držím palce!

mantilka
30. aug 2020

@milena866 urob si ešte raz o niekoľko dní, lebo keď si otehotnela neskôr ako v polovičke cyklu, tak bude ešte bue hcg hormónu mať nízku hodnotu a test to nexaxnamena.

misenka57
30. aug 2020

ja som mala bolesti prve dav mesiace

milena866
autor
30. aug 2020

Urobím test a uvidím 😏

alcinelle
4. sep 2020

Ženy aj ja tak mám bolesti v podbrušku ako na menzes, ale menzes neprišiel iba slabunké špinenie, ale že naozaj slabulinké, aj to len občas na toaletnom papieri.... mešká mi 4 dni, nikdy nemeškal, a už sa chystáme riešiť, lebo min. mesiac som nemala ovulaciu, resp. ked sme robili folikulometriu nevyzeralo to žeby bola, tak sme sa dohodli s doktorom, že ked dojde menzes mam sa prist ukazat a budeme rirsit ovulaciu, lenze toto co mam teraz sa menzesom nazvat neda.... drobnučka nadej vo mne drieme, že... test som.si zatial nerobila, ale zajtra sa chystam do sluzby za doktorom, tak uvidim ze co tam...