Menštruujem a aj tak mám pocit, že som tehotná
Ahojte baby. Uz som tak zufala ,ze si tu kadeco citam, ci sa v niektorej debate nenajdem. Mam taky problem. So snubencom mame nechraneny prerusovany sex. Vzdy predtym ako to na neho ide, tak ho vytiahne, a po tom vsetkom sa ide umyt a pokracujeme znovu. Menzes mam kazdy mesiac normalne 6 dni ako aj predtym, akurat niekedy koncom leta mi meskala 10dni, ale potom mi uz chodila pravidelne. Niekedy som z nicoho nic mala take krute bolesti, ze som sa ani z postele nevedela postavit a to som nemala ani svoje dni. A teraz sa so.mnou deju neake divne veci, hlavne okolo mna, kamoska tiez otehotnela z prerusovaneho sexu, a tsk isto jedna kamoska celych 5 mesiacov nevedela o tom ze je tehotna. S preto mi uz hlavou preletuju vseliake veci, hlavne pohyby v brusku, zblnkotanie,tak isto na lavej strane pod rebrami,skoro az pri srdci. Brusko mam tak trosku vacsie kedze som baculatejsia takze neaku zmenu na sebe nevidim. Vyrzky pred menstruciou na tvary mavam, bolestinprs a v podbrusku pred nou tak isto. Sem tam ma pali zaha ale to asi z neakeho jedla. Bola by som fakt rada ak by ste mi vedeli neako pordit, a dufam ze aspon trosku ste ma pochopili ale uz som tak strasne zufala. Mame 1,5r dcerku a dost zivu tak momentalne surodenca v ziadnom pripade.... 🙂 Vopred Vam dakujem za vase rady!
@mellisaa boze kocky co to mate s tym "davame si pozor" ked nechcete druhe dieta je vela sposobov ako sa plnohodnotne chranit, tak preco nie.... a tehotensky test nie je 100% ale skor ti odpovie na tvoju otazku, ako dohady podla pocitov, ale myslim ze podla toho co pises bude negativny.
Ak sa objednas ku gynekologovi, tak daj vediet, ako si dopadla. Prave totiz riesim tu istu situaciu, tiez uz neviem, co si mysliet, ale na gynekologa som este nemala cas.
andaluzia a ako sato konkretne prejavuje uteba???
Určite si sprav baby test a choď stým na gyndu, ale môžeš skusiť aj live online doktorov na googli, mne poradili. Ale určite zájdi aj na gyndu, doktorovi to všetko porozprávaj, on už ti pomôže. V každom pripade ti držim palčeky😉
@betuska81 Dakujem, už som napísala aj tam, tak čakám odpoved. No moc času nemám krdže bývam mimo mesta a niekedy to nejde. Ale niečo s tým robiť musím, už som z toho zúfalá. Aj teraz ked sedím mám divné žblnkotanie v bruchu, fakt neviem. No pozajtra by sommala dostať menštruáciu. Tak uvidíme....
No menzes chodi, tehotensky test je negativny, ale napriek tomu mam v poslednej dobe take cudne pocity. Stale akoby som mala plne brucho. A posledne dni je to akoby som citila pohyby. V podstate aj vidim normalne na svojom bruchu, ze sa mi tam nieco zvlastne hybe. Nepripada mi to ako creva. Ale test je negativny, menzes mam, tak neviem, co si mysliet. A stale sa mi chce hrozne spat. A schudla som, ale obvod pasa sa zvacsil.
@melissa mám pocit že tý v live doctor odpovedajú každe pondelky, ak sa dobre pamätám a uplne ťa chapem že toľko času nemáš. Uvidiš pozajtra teda ako sa to vyvynie - či ti menzes pride alebo nie. Take priznaky toho že si tehotná možu byť aj že ti bude menzes meškať, alebo budeš mať len krvave špinenie či hnedý výtok 🙂
@andaluzia No tak tosme natom podobne, ja už mám niekedy pocit že sa celý den hýbe, kope a neviem čo. Možno mám už tak veľké brucho že si vlastné črevá cítim?🙂 už mi z toho doslova hrabe. Koľkotestov si si robila? Mne je to divné žeby som len tak pri stresoch a občas aj nervoch otehotnela,nechce sa mi tomu veriť. Ale zas ked mám menštrúaciu, a kebyže som v tom ,tak to môžem byť kludne aj v 4-5-6mesiaci, a to by som normálne menštruovať predsa nemalanie?
@melissa ešte som sa chcela spýtať, spominala si že mavaš ukrutne bolesti že sa niekedy až nemožeš postaviť a že je to mimo menštruacie. A ja som sa chcela opýtať, že odkedy to máš a ako často. Lebo je jasné, že keby mavaš tie bolesti už cez 9 mesiacov, tak to s tehu nemá nič spoločné. 🙂
@melissa osobne si myslím, že to s tehu nemá nič spoločné, pretože to bolo v tom auguste ale móžem ťa ukľudniť tým, že tieto bolesti postihuju aj mňa. Minuly rok na chate uplne mimo menzesu som mala tiež také neskutocne bolesti že som pol dna zostala v chate. A toto leto som tiež mala tie bolesti mimo menzesu. Myslím že v tvojom i mojom pripade to s tehu nema nič spoločne 🙂
To mi je jasné🙂 hm, fakt som už asi tak namotaná na to že to cítim ako dieťa..
Tak u mna vsetky tie podivne priznaky zmizli po par dnoch. A Ty si ako na tom?

ahoj, to ja mam pri kramoch stale taky pocit, ale je to len pocit. Tak ked sa bojis tak si nasad nejaku antikoncepcnu metodu, su metody, ktore maju len minimalne ucinky alebo ziadne len si treba vybrat. Do vtedy sa chodi s dzbanom pre vodu po kym sa nerozbije 🙂