Menzes mi mešká 1 deň a test je negatívny
Ahojte. Stretla ste sa niektora s bolestami ake su tesne pred menzesom a menzes niet? Zatial meska len jeden den, rano test negatiny. Sanca na tehu minimalna?Vdaka
@aurorastone to vazne? To si testovala kazdy den od meskania?
nie až po tom týždni, keď stále nič neprišlo, určite netestuj každý deň, to je zbytočné
@aurorastone dobre,vdaka ti.ak nedorazi menzes zajtra to bude 2.den meskanie. Skoda ze mam pocit ze sa uz kazdu chvilu spusti.aj ty si mala taky pocit?ci to boli len bolesti podbruska?
áno úplne, ešte som sa aj ibacom napchavala lebo som začínala mat bolesti a pocity ako keď mám dostať, a mala som to tak asi 2-3 týždne, že som myslela ze dostanem krámy aj keď tam ta slabunka čiarka bola...
a navyše som bola nadmieru podráždená ešte viac ako obvykle 😂 to bol ďalší príznak u mňa 🤦♀️😀
@aurorastone haha, ja som tyzden vkuse revala pri drahom, potom som sa hadala nevrla zmylom zbavena. Tiez toto nemavam.kto vie ale podla bolesti si myslim ze oni este aj dnes pridu. Bodaj by nie 😃
tak držím palce nech to vyjde, aby neprisli🤞😊
@aurorastone dakujeeem🤗
ja este aj v 2.mesiaci tehotenstva som mala taky pocit ako keby som mala dostat menstruaciu,a to je normalny priznak tehotenstva.Drzim palce😊
ja som tiez mala take bolesti v tehu, mala som teda pozitivny test, ale hned pomeskani nemusi byt pozitivny, ak bola ovulka neskor.
@becyn97
@aurorastone
@majamat och baby, ste super ze ste sa zapojili do mojej diskusie, ale zacinam mat silny vytok tak lepkavo vodnaty ako mam vzdy den pred menzesom. Och slak ma trafi, asi mi dorazia
vsak uvidis, drzim palce
Ahoj. Ako to dopadlo? Lebo vraj taky silny vytok byva aj v tehu

tiež som mala také bolesti ako pred ms a test tiež negatívny a po týždni už veru negatívny nebol 😀