icon

Menzes mi mešká 2 dni a mám negatívny tehotenský test

natalkaaaaak
13. feb 2026

Ahojte, s manželom sa snažíme o dieťatko zatiaľ len druhý cyklus. Mešká mi MS 2 dni a skúšala som si robiť tehotenský test (nie z ranného moču) vyšiel však negatívny. Zo zvedavosti by som chcela vedieť či sa niekomu z vás stalo že ste boli tehu aj keď bol test negatívny po vynechaní MS??

anonym_477123
13. feb 2026

Nie, s negativnym testom veru nikto tehotny nebol a ani nebude

sisa_s
13. feb 2026

Naco taketo spekulacie.. ked marika z konika bola tehotna, tak co? Ty budes tiez? Druhy mesiac sa snazite a uz sa stresujes

natalkaaaaak
autor
13. feb 2026
@sisa_s

Naco taketo spekulacie.. ked marika z konika bola tehotna, tak co? Ty budes tiez? Druhy mesiac sa snazite a uz sa stresujes

@sisa_s nestresujem len som trochu sklamaná lebo som si myslela že keď som zdravá a mladá tak to vyjde na prvú šupu

anonym_477123
13. feb 2026
@natalkaaaaak

@sisa_s nestresujem len som trochu sklamaná lebo som si myslela že keď som zdravá a mladá tak to vyjde na prvú šupu

@natalkaaaaak to fakt? Taketo zmyslanie nie je normalne ani zdrave

sisa_s
13. feb 2026
@natalkaaaaak

@natalkaaaaak kiezby to tak platilo, vela diskusii by to nebolo, ale tak to nefunguje, kamaratka je mlada a zdrava a ide na tretie ivf po 3 rokoch snazenia... este ste len zacali, necitaj si o testoch, uzivajte si

euka210
13. feb 2026

@natalkaaaaak ano, ja pri tretom. Ms nikde a test negat. Brala som to teda ze kvoli nahlemu schudnutiu. Az pri priznakoch o mesiac bol test pozit. Ale...ja som este dojcila starsieho, tak jedine vysvetlenie bolo, ze hladina hormonu stupala kvoli dojceniu pomalsie.
Pockaj par dni a uvidis.

patricia2751995
13. feb 2026

@natalkaaaaak mne vyšiel pozitívny test až na 10 deň. Meškania menzesu. V oboch tehotenstvach. Asi ešte je slabé hcg. Vyskúšaj zase o pár dní.

natalkaaaaak
autor
13. feb 2026
@patricia2751995

@natalkaaaaak mne vyšiel pozitívny test až na 10 deň. Meškania menzesu. V oboch tehotenstvach. Asi ešte je slabé hcg. Vyskúšaj zase o pár dní.

@patricia2751995 zaujímavé, no veď uvidíme. Aj sestre meškalo týždeň a test mala stále negatívny hoci bola tehotná

patricia2751995
13. feb 2026
@natalkaaaaak

@patricia2751995 zaujímavé, no veď uvidíme. Aj sestre meškalo týždeň a test mala stále negatívny hoci bola tehotná

@natalkaaaaak tak držím palce nech sa o pár dní radujete s pozitívneho testu ❤️🍀 a ak by aj nie ,ste na začiatku snaženia čoskoro to vyjde .

natalkaaaaak
autor
13. feb 2026
@patricia2751995

@natalkaaaaak tak držím palce nech sa o pár dní radujete s pozitívneho testu ❤️🍀 a ak by aj nie ,ste na začiatku snaženia čoskoro to vyjde .

@patricia2751995 ďakujem ❤️

anonym_57e3e0
13. feb 2026

Urob si test o par dni. Mne ukazal na piaty den pri meskajucej menstruacii jasne dve viditelne ciarky.

anonym_c6ed1f
13. feb 2026
@natalkaaaaak

@natalkaaaaak sestre sa posunula ovulácia. Neexistuje aby bola 3 týždne od ovulácie a mala stále negatívny test. Citlivé testy ukážu deň- dva od uhniezdenia pozitivitu. To nastáva tak 6-10 dní po ovulácii. Ak vieš kedy si ju mala a mešká ti ms tak by to už test ukázal. Ak nevieš kedy bola ovulácia, tak sa len musíš testovať raz za pár dní kým ti menštruácia nepríde. To, kedy testy ukážu dve čiarky závisí len a len od ovulácie a uhniezdenia. Ale uhniezdenie rozhodne nenastáva 20 dní od ovulácie a podobne. Vždy to tu napíšu ženy a vždy ma to irituje aké blbosti popíšu. Ak plánuješ tehotenstvo tak si odsleduj ovuláciu a riaď sa dňami od ovulácie. Nie očakávaným príchodom ms podla aplikácie alebo kalendára. Takéto sledovanie je úplne nepresné a potom tu vznikajú nedorozumenia.

anonym_ca6f32
13. feb 2026

@natalkaaaaak ako dlho sa snažíte?

ivik4
13. feb 2026

No ja som teda tehotna bola a to som mala testy negativne 2 tyzdne po meskani 🙃 . Takze tak
Netreba tu pisat komentare za vsetkych

Vsak ak vies ze mozes byt tehotna a ms stale nepride, zopakuj test za par dni. Nic za to nedas

anonym_e2b13c
13. feb 2026
@anonym_c6ed1f

@natalkaaaaak sestre sa posunula ovulácia. Neexistuje aby bola 3 týždne od ovulácie a mala stále negatívny test. Citlivé testy ukážu deň- dva od uhniezdenia pozitivitu. To nastáva tak 6-10 dní po ovulácii. Ak vieš kedy si ju mala a mešká ti ms tak by to už test ukázal. Ak nevieš kedy bola ovulácia, tak sa len musíš testovať raz za pár dní kým ti menštruácia nepríde. To, kedy testy ukážu dve čiarky závisí len a len od ovulácie a uhniezdenia. Ale uhniezdenie rozhodne nenastáva 20 dní od ovulácie a podobne. Vždy to tu napíšu ženy a vždy ma to irituje aké blbosti popíšu. Ak plánuješ tehotenstvo tak si odsleduj ovuláciu a riaď sa dňami od ovulácie. Nie očakávaným príchodom ms podla aplikácie alebo kalendára. Takéto sledovanie je úplne nepresné a potom tu vznikajú nedorozumenia.

@anonym_c6ed1f presne si to vystihla. Vzdy som mala pozitivny test uz 11 dpo, spolahlivo viditelna ciarka teda. A to este MS ani nemeskala.
No a tento raz, pozitivny uz 8 dpo, 21.den cyklu, bezna dlzka mojich cyklov 33 dni. Takze ovu bola na 100 pro skor.

anonym_7e103e
13. feb 2026
@sisa_s

@sisa_s A ak sa snažia len druhý mesiac, tak už nemôžu položiť otázku alebo čo? 😅 Alebo nemôžu rovnako túžiť po bábätku ako niekto, komu sa to nedarí už dlhšie?

sisska96
13. feb 2026

Sú to iba 2 dní nie 2 týždne. Vtedy už možeš dúfať