icon

Menzes mi mešká 3 dni a mám pichanie v podbrušku

radqa
25. nov 2013

Ahojte potrebovala by som vediet par vašich nazorov pretože už som asi paranoidna 🙂 Snažime sa spriatelom už rok a pol o dieta mam prblem s prolaktinom vysoke hodnotz tak mi dal endokrinolog lieky ktore beriem uz dva mesiace,.. priatel bol na spermiograme a ten je v poriadku ked som teraz bola na gznde na krvi.. na hormonalnom profile tak mi dr. povedaz že mam zase svýšeni prolaktin a že musim ist na Laparoskopiu.... to som n akrvi bola minulý tyžden.. teraz mi už tri dni meška MS čo u mna vobec nebyva zvykom... Mam pichanie v podbrušku bolest prsnikov tak som myslela že ide menzes... ale stale nič po tych bolestiach som si dnes spravila test a vyšlo mi vid fotku.... tak neviem.. čo poviete? čitala som viac už prispevkov tu ale fakt neviem čo si mam o tom myslet.. Velmi pekne dakujem za vas cas a nazor R, 🙂

Menzes mi mešká 3 dni a mám pichanie v podbrušku
bambulkamatulka
25. nov 2013

@radqa pozitivny :--) gratulujem ti 🙂 ja mam tiez dnes podobne stasticko 🙂 tak budeme tehoskovat spolu 😀

tabik
25. nov 2013

Je to tam, gratulujem 🙂

janeita
25. nov 2013

@radqa ja vidím jedine- pozitívny test, ja som mala este slabšiu druhú čiarku 😉

bambulkamatulka
25. nov 2013

@radqa a to je 25citlivost nie? ja som taky robila par dni dozadu a vysiel mi negativne..dnes mamatest 10tkovy //

majka508
25. nov 2013

Ja som tiež mala takýto test pred pár rokmi a bola som TEHOTNÁ.Myslím si,že aj Vám môžeme blahožeľať.

tulipan25
25. nov 2013

Gratulujem 🙂

radqa
autor
25. nov 2013

Myslite? 🙂 🙂 🙂 🙂

bambulkamatulka
25. nov 2013

@radqa ano 🙂

cinkatko
25. nov 2013

Srdecne gratuluji!!!

lubka1983
25. nov 2013

Si tehotna😉 urcite typujem tak 4tyzden,bud pockaj este par dni lebo asi nebude nic vidie,alebo ked si nedockava tak chod.

radqa
autor
25. nov 2013

No toto bol prvy šo som si robila a nebolo o rano dnes okolo 3.... 🙂 u nas v obci lekarni mali len tento tak neviem pockam a skusim potom.. a je to mozne ze by osm bola ked som v 22 den cyklu bola na krvi a doktor mi to nezistil? teraz by som mala uz 3 den noveho cyklu 🙂

cerez
25. nov 2013

pozitívny 🙂

el6
25. nov 2013

pre istotu si nechaj spravit test na hcg aby si mala istotu...ale ja som tiez taku mala pred piatimi rokmi 🙂

zivika
25. nov 2013

@radqa nechcem predcasne gratulovat, ale toto je jasne pozitivny test 😉

elise
25. nov 2013

@radqa ked si bola na krvi tak ti asi robil iba krvný obraz a nebral ti krv na výsledok HCG. gratulujem uživaj si teuhlkovanie

safranca
25. nov 2013

Ja som mala taketo dva testy pred rokom a teram mam 3mesacnu princeznu

radqa
autor
25. nov 2013

@lubka1983 ako ste prisli na 4 tyžden? 🙂 mala sme "oplodnovacu dovolenku" doma pred troma tyzdnami 🙂

saskiaaa
25. nov 2013

Zatial to vyzera super 🙂 drzim palecky 🙂

danm
25. nov 2013

@radqa je to tam! 😀 ja som mala este slabsiu druhu / a na dalsi den uz boli krasne //. 😀

kiwi82
26. nov 2013

nie je očom 🙂 si tehu 🙂 gratulujem 🙂

karmela
26. nov 2013

Je pozitívny ani necakaj a chod k lekárovi 🙂 Gratulujem ti

simonkazga
26. nov 2013

gratulujem 😀 http://tehotenstvo.academy.sk/ skús na tejto stránke zadať prvý deň poslednej menštruácie a vyráta ti aj termín pôrodu aj sa dozvieš v ktorom týždni si 😀

zelenagw
26. nov 2013

@radqa GRATULUJEME 🙂

tonjadabik2
26. nov 2013

@radqa si tehotna 😀 gratulujeeeeeeeem

radqa
autor
26. nov 2013

Taakze akurat idem od dr ze asi ano len to nie je este vidiet 🙂

ivec16
26. nov 2013

@radqa ooo srdecna gratulacia, moj prvy test bol este slapsi... Vzdy ma potesi, ked sa to niekomu po takej dlhej dobe podari, asi zabrali lieky od endokrinologa... Prajem bezproblemove tehulkovanie...