icon

Menzes mi mešká 3 týždne a test je negatívny. Som tehotná?

zirfka
9. nov 2013

Meska mi menstruácia už tretí týžden, 10.10 som mala pohlavný styk a menstruacia mi mala prist 23.10 no neprisla, a dostala som vytok. týžden ako neprisla som si spravila test bol negativny dalsi týžden co meskala som si spravila asi 4 testy a na treti dalsie 3 a všetky boli engativne. Tak som sla na gynekologiu a tam mi povedali že mam zvacsenu sliznicu co to može znamenat? Možem byt tehotna? dakujem za odpoved emoticon prosim vas pomožte mi

farmacka
•
9. nov 2013

nie, podla mna nie si tehotna..zvacsena sliznica je v obdobi pred menstruaciou..ak by si bola tehotna, asi by ti to na gynekologii boli povedali 😀

andelok
•
9. nov 2013

Ak si mala sex, mozes byt tehotna.

majka_3
•
9. nov 2013

zväčšená sliznica býva pred menštruáciou ale aj začiatok tehu....zájdi si na odber krvi a pre vyvolavačku 😉

whiterosses
•
9. nov 2013

môžeš byť ale aj nemusíš ..

missy1989
•
9. nov 2013

Po tolkych negativnych testoch pochybujem ;/
Ale držim palce .😉

dedikatessa
•
9. nov 2013

mam presne ten isty problem ale este som nebola u gyn. testy negat. dokonca som mala uz aj bolesti ako pred menz. a meska uz 2 tyzdne :-/

katarina9292
•
9. nov 2013

ahojte. Taktiez mam taketo problemy, tento utorok to uz bude mesiac co mi meska menstruacia vo stvrtok som bola u gyn, pichol agolutin, tak som zvedava, stale mame s priatelom nechraneny sex , cize vzdy je sanca ze mozme byt tehotne 😀 dievcata..... a joooo.... mate niekto skusenosti s liekom DUPHASTON? pomohol vam otehotniet?
dakujem 😵