icon

Menzes mi mešká 4 dni, mám iné bradavky a zmenilo sa mi správanie

klarkajozko
4. okt 2023

Ahojte baby 😊 snažíme sa spriateľom o nový prírastok do rodiny no a neviem či sa to už podarilo keď že mi to Meška už štvrty deň mám celkom ine bradavky sa mi stmavily mám väčšie mávanie tlkost srdca a Moye správanie sa veľmi zmenilo som veľmi precitlivena zo všetkého by som revala len a všetko by som chcela len zväličovať😅 no neviem myslíte si že som v tom mám si spraviť test lebo neviem či mi to ukáže správne či to nie je skoro. Ďakujem za každé vopred informácie .

stellarstar
4. okt 2023

@klarkajozko urob test a uvidíš

klarkajozko
autor
4. okt 2023

@stellarstar nie je to priskoro ?

xsimonkax
4. okt 2023

😃😃😃😃

januska12323
4. okt 2023

Už mešká tak môžeš. My tu budeme len tipovať.

stellarstar
4. okt 2023

@klarkajozko test sa robi keď už ms mešká, tak šup do drogérie a kúp si test. Predtým si precitaj návod ako sa to robí

klarkajozko
autor
4. okt 2023

@januska12323 asi máš pravdu budem musieť ísť asi do lekárne dúfam že ma zase nesklame ten test lebo sa o to snažíme už skoro štyri mesiace

klarkajozko
autor
4. okt 2023

@stellarstar 😂😂😂 zasmiala som sa neboj sa poznám návod ale ďakujem za správu 😁😂

deti95060810
4. okt 2023

zmena správania? tak to by som bola tehotná aj 5 krát do roka...
najpresnejšiu odpoveď ti dá test...

januska12323
4. okt 2023

Čakáme na výsledok 🤞

stellarstar
4. okt 2023

@klarkajozko tak sú baby kt ocikaju je to negatívne alebo pozitívne čo dosť jasne vidieť a aj tak sem dajú foto ci je to naozaj negatívne alebo pozitívne tak len preto

ivkav5
4. okt 2023

@klarkajozko snažíte sa len 4 mesiace a nie už 4 mesiace, nezabúdaj, že sa niektoré ženy snažia roky…ale chápem ťa, viem, že ak žena chce, tak čaká každý mesiac…držím palce, no musíš si urobiť test…mešká ti už, takže test už ukáže pozitivitu. Daj nám vedieť, ako si dopadla 🙂

marticka92
Autor odpoveď zmazal
klarkajozko
autor
9. okt 2023

@ivkav5 takže sa podarilo som v tom ❤️😁🙈🙈

marticka92
9. okt 2023

@klarkajozko gratulujem , ak sa smiem spytat kolkaty tt.

klarkajozko
autor
10. okt 2023

@marticka92 ešte to neviem nebola som ešte u gynekológa ale typujem asi tak dva tyžne a ďakujem ❤️🥰

januska12323
10. okt 2023

@klarkajozko tehotenstvo sa ráta od poslednej ms, čiže si 4-5.tyzden.

klarkajozko
autor
11. okt 2023

@januska12323 presne včera sme počítali s mojím mužom a áno som piatom týždni 🥰❤️