Menzes mi mešká 4 týždne a test je negatívny
Ahojte, chcela by som sa spytat co si myslite: menstruacia mi meska uz 4 tyzden, tehu test negativny, zvycajne doobeda bolesti v podbrusku, nechutenstvo, pocit na vracanie z jedla, minuly tyzden v piatok som bola na gynde, len mi spravila sono ze ona tam nic nevidi, iba mam zhrubnutu sliznicu maternice a pichla mi vyvolavacku, uz je to 5 den zatial mi mrcha nezacala ale priznaky mi zostali. Mate s tym niektora skusenost? To cakanie ci mi mrcha zacne alebo nie je strasne😔
@janetinka27 ano suhlasim, len uz neviem co si o tom mam mysliet, ked este taketo priznaky mam
vyvolavacka moze spustit aj do 14 dní, takže zatial hlavne nestresuj. mne napríklad dvojitá dávka soustila až po 7 dňoch. daj si možno teplý kúpeľ, červené vínko a možno zaberie
Nemôžeš mať mimomaternicove?... Alebo možno Len hormonálne zmeny...
@sunshine_18 dr mi kazala pockat 2 tyzdne tak uvidim, ale nerobila mi ziadne krvne testy ani nic, len sono
@sunshine_18 pri mmt by mala pozitivny teh test
@adminka11 neviem, ale nemyslim si, ez by tehu test vysiel az v 2-3m, teda 2m zacina v 5tt, co by teoreticky mohlo sedieta, el eln an zaciatku, ak je ovulka posunuta a prebehne na konci 4t od poslednej ms a dojde k oplodneniu, tak je to sice 4tt tehu. v takom pripade by sa pozitivny test ukazal az niekedy v 6tt na konci, co je 2t po oplodneni. za normalnych okolnosti ovulka prebieha na zaciatku 3t a teda uz na zaciatku 5tt ( ked meska ms ) je test pozitivny ( niekedy aj pred ms ) a teda na konci 6tt je to uz skoro 4t po oplodneni. to je ten rozdiel a dovod, preco test moze byt pozitvny neskor.
cize plati pravidlo, ze test je poitivny jasne 2t po oplodneni, ale teda slabo pozitivny je uz o par dni skor, napr, na 10den.
takze ak by si bola tehu, tak musis mat po oplodneni minimalne 4t a test by mal byt jasne pozitivny.
co sa tyka priznakov, ci tazkosti, je to normalne ze ich mas. ved akekolvek priznaky, co pms, ci tehu, sposobuju hormony, ak mas nepravidelnosti v cykle a to teda mas, ked ti tak dlho meska, tak mas hormony ine, ako mavas pri normalnom cykle. a tieto hormony ta ovplyvnuju a sposobuju priznaky.

ta sliznica musi odkrvacat, niekedy MS proste nepride sama.
ak ti meska MS tak dlho, test by si uz mala pozitivny