icon

Menzes mi mešká 5 dní a test je negatívny. Čo mám robiť?

lucicuska
7. nov 2013

prosim vas o radu som uz zufala:(stale sa snažime a nic....aj ked je my všeliako dnes som si robila celodenny test a zase nic...som sklamana:(nechapem to ved menzes my meska uz 5 dni. bolia ma prsia,som stale unavena .je my cudne,urcite veci ako parfemy a ine vone my pachnu a predtim my vonali a tak isto skorica ked ju citim je my z nej na vracanie..ale test my vysiel negativny nechapem to:(

zuzpolka
7. nov 2013

Skus test zopakovať za par dni ak este budu meškať.... 😉 a kolko sa už snažite?? Niekedy to nejde tak lahko....2krat som si tym presla 🙂

mariankamk
7. nov 2013

menstruacia menska, aj ked tehotna nie si, staci mala hormonalna nerovnovaha... ked uz sa snazite dlhsie, niekolko mesiacov, tak chod ku gynekologovi, povedz, ze chcete babatko a ze by si chcela zakladne vysetrenia, ci ste ty a partner zdravi...

cawes
Odpoveď bola odstránená
zita19
7. nov 2013

Ak sa snazite bezvysledne viac ako rok, je najvyssi cas konzultovat to s gynekologom. Ak nie, tereba skusat. V kazdom pripede zelam nech sa zadari 🙂

tamarka9
8. nov 2013

ahoj, ja som na tom podobne ako ty, dnes mi 6 den meska ms a testy negativne. Ja som vsak bola u lekara ked mi meskal 3 dni a dal mi vyvolavacku. ked mi meskal 5 dni (vcera) som bola na krv na hcg a dnes mi sestricka volala ze je to pozitivne a som tehotna. A test stale biely. Takze odporucam navstevu lekara.