Menzes mi mešká 5 dní a ukázalo mi dve čiarky
Sestra s mamou aj sesternica. No ved to ze predtym ked som mala tusenie ze som tehotna mala som aj priznaky ale test bol negativny. A teraz asi do 3-5minut sa mi tam ukazala druha palicka 😊 myslis ze by som mala test zopakovat ?
Ahoj 🙂 ak nie si si istá tak požiadaj gynekológa o odber krvi. 🙂 Ja som pri prvej dcérke bola tehotná, prvé testy nič (asi 3), potom len takýto slabý, menštruácia nemeškala a sono ukazovalo malú bodku, z ktorej tvrdil dr, že bude menštruácia. Zobral mi krv o týždeň na sono a? Testy z krvi pozitívne a sono ukázalo, že už má srdiečko a bola som v 8 tt 🙂 :D Verím, že to nebudeš mať takto komplikované a gratulujem ku najkrajšej bodke sveta 🙂
Ďakujem vám krásne 😊😊 v pondelok si spravím ďalší test a pôjdem k doktorovi 😊 potom vám dám vediet. Prajem vám krásny víkend 😊
No pokiaľ máš od 16-18 tak môžeš byť zúfalá aj rodičia budú šľak ich trafí ak si plnoletá nejako sa stým vysporiadas áno si tehotna

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Ahojte 🙂 robila som si dneska test a ukazal mi 2 ciarky jeden test bol lacnejsi z tesca pepino a druhy 2v1 kupovany v lekarni 🙂 myslíte si že som tehu aj keď tie čiarky sú slabé.
Inak ma strašne bolia prsia su navrete a strašne ma dva dni pali záha 😕 je to v poriadku ?

Si urcite tehotna,kto su vsetci co ti to vravia? Treba si precitat navod 🙂 drzim prsty 😉