Menzes mi mešká 6 dní a pobolieva ma brucho

24. máj 2023

Dobry den 🤗
Prosim poradte.
Meska mi menstruacia 6 dni.
S manzelom sme mali nechraneny styl, no ci to bolo pocas ovulacie alebo v blizkosti tych dni bohvie, kedze este v noci 1x kojim. 21.4. bola posledna 4dni trvajuca a styk 29.4.
Od porodu som hned po sestonedeli mala to uzasne stastie dostat ms 🙂. Pred prvym tehotenstvom ani po mi nikdy nemeskala. S vynimkou tehotenstva.
Zaciatkom maja som mala svrbenie, akoby som nieco chytila na wellnese. Ku gynekologovi som sa dostala az po tyzdni svrbenia a vyter bol negativny, zrejme sa to medzicasom vyliecilo a tak nic nezachytil.
Na preventivu som objednana az o dva tyzdne. Brucho ma pobolieva, no realne si nepamatam aby pri tehonestve bolelo ako ked to mame dostat. Ci sa mylim? Tehotensky test bol negativny. Viem ze sa to proste stava a cyklus sa posuva, meni atd. Ale ak by som bola tehotna, nepobolievalo by ma brucho, ci ano? Normalne som zabudla. Dakujem za radu.

anna2305
24. máj 2023

Ahoj , vôbec nemienene v zlom, ale podľa mna rýchlejšie by si zbehla do lekárne a domov a kúpila test a spravila si ho a ešte stále by nebol dopisany ani tento príspevok 🤪 tým len chcem povedať , správ si test . Brucho môže bolieť z milióna dôvodov a pri 6 dnovom meškaní budeš už mat odpoved . Držím palce 🤩

lucia851
24. máj 2023

Mne meškal 2 týždne a brucho ma bolelo celé tie dva týždne

niky667
24. máj 2023

Ja som mala meškajúcu menštruáciu približne týždeň a pobolievalo ma brucho ako pri menštruácii. O pár dni na to som si spravila test a bol pozitívny 🙂

autor
24. máj 2023

@anna2305 ahooj, v prispevku som pisala ze tehotensky test bol negativny 🤗a to som robila aj rano aj poobede v dva rozlicne dni.

autor
24. máj 2023

Tak vidim ze to je proste hop alebo trop. Tak uvidime 🙂 dakujem vam.

obleckodogymu
24. máj 2023

Ja som tiež mala pobolievanie ked som otehotnela.myslim tým hneď v tých začiatkoch keď som si aj test robila😊bolo to máličko iné pnutie ako počas menzesu, ale tlak som rozhodne cítila, to si ešte pamätám s určitosťou😊

zuza265
25. máj 2023

A vies kedy si mala ovulaciu?🤗

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre