icon

Menzes mi mešká 7 dní a mám bolesti v podbrušku

cicaaa007
16. dec 2020

Prosim tehotná žena asi v 1-2-3 mesiaci keď sa zohne alebo tak má vypuklé alebo pokrčené bruško?
Môže stiahnuť bruško? ak áno ako moc
prosim pomoc nikdy som nebola tehu neviem ako to chodi😂a meskaju mi krámy už 7 dní a už asi mesiac alebo niak tak mám bolesti v podbrušku na lavej aj pravej strane a v poslednej dobe v celom bruchu ma tak niekedy pichá prosim pomožte.. Hlavne mi povedzte ze ako by vyzeralo tehu bruško

cicaaa007
autor
16. dec 2020

@veronikaszabova kámo ja som si robila srandu 😂 mám 20 rokov nemám 12 a mám ťažko chorú mamu normálne som sa prišla spytat uplne normalnu otázku a každý má iné dôvody na niečo každý nemôže ísť len tak preč do obchodu každý žije inak .. nikdy som nebola tehotná neviem ako to chodí.. som tu zaregistrovaná prvý krát a vy ma tu spájate už s niakou hesovou či kým 🙂

mnamko
16. dec 2020

@cicaaa007 ak si tehotna tak sa radsej neohyñaj,lebo babatku zlomiš chrbticu😀

kristina2015
16. dec 2020

@cicaaa007 do práce chodíš k frajerovi tiež ale do lekárne máš ďaleko tomu sa mi veriť nechce

cicaaa007
autor
16. dec 2020

@kristina2015 ja som nenapísala že k nemu chodím a nenapísala som ani že chodím do práce 🙂 som šefkuchárka v hoteli a ten je zavretý a napísala som že som teraz s mamou na chate 🙂 a nie s priatelom doma 🙂)

kristina2015
16. dec 2020

@cicaaa007 V poriadku čisto teoreticky ak ste sa snažili o dieťa aký problém má ti ho doniesť možno budúci otecko? 7 dní meškania je dosť dozvies sa to iba jedine tehotenskym testom alebo návštevy gynekológa .

veronikaszabova
16. dec 2020

@cicaaa007 "kámo ja som si robila srandu".... ze kamo 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ odpoved hodna "dospelej" zeny

cervenaruza123
16. dec 2020

@cicaaa007 V prvych mesiacoch nemas ziadne brusko a nemusis citit absolutne ziaden rozdiel. Neviem preco si nespravis test.

cicaaa007
autor
16. dec 2020

@kristina2015 ja vám tu nebudem hovoriť problémy medzi mnou a mojou mamou jednoducho sa nemám dostat ako ku testu lebo moja mama sa bojí to vám musí stačiť pýtala som len o radu to je všetko ..nechcela som počúvať také veci že si niaky fake účet a podobne 🙂

cervenaruza123
16. dec 2020

@cicaaa007 Test si vies objednat aj online a donesie ti ho kurier napriklad. Zbytocne tu budes zakladat tisic tem, odpoved ti nikto neda.

sisa_s
16. dec 2020

@cicaaa007 a ty nerozumies, ze ked si neurobis test, tak ti tu mozeme hovorit hocico? 5 povie, ze si tehotna a 5, ze nie si...co z toho budes mat...

cicaaa007
autor
16. dec 2020

@veronikaszabova prepáčte ale mám 20 rokov a každý ma iný štýl reči som tak jednoducho zvyknutá😄napísala som to preto lebo nemáte ani dôvod ani neviete kto som a píšete že som niake 12 ročné dievča ktoré sa pyta na hlúposti 🙂

kristina2015
16. dec 2020

@cicaaa007 Ale ja som ti navrhla riešenie iba ,ako sa čo najskôr dozvedieť či si tehotná ,alebo nie si . Budúci otecko ti môže doniesť tehotenský test priamo pred bránu chaty o tvojej mame som nič nespominala. Tu som do obchodu neposielala

sisa_s
16. dec 2020

@cicaaa007 co znamena slovo niake?

cicaaa007
autor
16. dec 2020

@sisa_s dobre tak prepáčte ja len jednoducho tomu nerozumiem bojím sa a niesom pripravená ešte na dietatko teraz sa nemôžem kvoli mame ani s priatelom stýkať ..riešila by som to uplne inak ale v tejto situacii ma napadlo len toto ..

kristina2015
16. dec 2020

@cicaaa007 Ešte online nákup a ten kuriér čo spomínali vyššie ak nie ani nádejný otecko

123andy123
16. dec 2020

@cicaaa007 ved si sprav test na tvojom bruchu to urcite este nevidis ak budes tehotna nedajboh tak smer dr a tvoja tazko chora matka nechodi k doktorom?

cicaaa007
autor
16. dec 2020

@123andy123 má domácu liečbu 🙂 nemá sa vystavovať okoliu teraz

3petka
16. dec 2020

@cicaaa007 toto fakt nie je normálna otázka. Normálne je spraviť si test alebo ísť k Dr alebo oboje. Ako do r...ti ta mame my diagnostikovať, začni rozmýšľať prosím ta...

amelia000
16. dec 2020

Moja vestecka gula hovori ze tehotna niesi.

kristina2015
16. dec 2020

@amelia000 Tarotove karty nemáš náhodou 😁

petamich
16. dec 2020

a na co presne zakladas temy kazdy den? ci myslis, ze dnes ti niekto povie nieco ine ako vcera? ak by si velmi chcela partner ti prehodi test v taske cez branku alebo necha pred dverami, ak nechces aby to vedel prinesie ti ho kurier (lekaren, dmka), takze za mna proste vlastne neviem co chces pocut a nie 1-2-3 mesiac na bruchu nemusi byt nic vidiet ak zrovna nejdes rodit 4 dieta, kedy sa to brusko zvykne ukazat skor, mimochodom vcera vecer o 23:00 si sa s mamou casto stretavaka a dnes s nou zijes na chate, tak si aspon skus pamatat svoje vlastne klamstva :D @veronikaszabova za mna mas pravdu, tvoje detektivne schopnosti sa nikdy nemylia

milka1988
16. dec 2020

@fokuska ale prosím ťa všetko sa dá keby chcela...Veď test sa dá objednať aj online domov kuriérom alebo poštou z Dr Max, pilulka atd :D

veronikaszabova
17. dec 2020
petamich
17. dec 2020

@veronikaszabova Veronika "cisti" MK od prapodivnych ludi 🙂 prosim cez sviatky (keby bola nuda) si ich tu par nechajme 😂

veronikaszabova
17. dec 2020

@petamich ok 🤣🤣🤣

nelca0510
17. dec 2020

@veronikaszabova kiežby administrátori zablokovali jej IP.. Ved toto nie je normalne. Pamätám si už toľko exotov tu..

veronikaszabova
17. dec 2020

@nelca0510 naj bola čokina 🙂

fokuska
17. dec 2020

@nelca0510 Najhorsie je to, ze tito ludia potrebuju odbornu pomoc. Ale nepripustia si to :(

nelca0510
17. dec 2020

@veronikaszabova ja mam popravde najradšej adusik a tie čísla neviem:D jej život je ako z telenovely:D @fokuska presne, aj odbornú pomoc :(

veronikaszabova
17. dec 2020

@nelca0510 adusik12457