icon

Menzes mi mešká 8 dní

ani_ina
24. aug 2020

Dobrý deň,
prichádzam si po názor aspoň sem, keďže moja lekárka má zatiaľ žiaľ dovolenku. V strede cyklu ma príšerne bolelo podbruško, čo lekárka po vyšetrení atď., zhodnotila ako ovuláciu. 2 dni pred MS som troška krvácala počas styku, tak som si myslela, že už je to asi tu, no potom nič. MS mešká už 8 dní. Nechránime sa nijak, tehotná teda byť môžem. Testy sú však zatiaľ negatívne. Moja otázka - robím si test moc skoro a ukáže to až neskôr ? 🤔

Ďakujem

sense
24. aug 2020

@ani_ina ak 8 dní mešká, test by už mal ukázal positivny výsledok ak by si bola tehu

ani_ina
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzikak
24. aug 2020

skus zbehnut kludne k zastupujucemu lekarovi ak chces mat co najskor 100%-nu istotu.

millky
24. aug 2020

@ani_ina ahoj. A nemáš stres? V praci alebo nejaký duševný nepokoj, poprípade nebola si chorá v nedávnom období? Keď mešká MS, tak to môže mať okrem tehotenstva aj tieto dôvody poprípade, možno ovulka ani neprebehla alebo bola posunutá...

ani_ina
autor
Autor odpoveď zmazal
marion30
24. aug 2020

Otehotnieť si mohla aj par dni neskôr, skus ešte počkať alebo máš nejaký odfoteny ci tam je aspoň náznak?

ani_ina
autor
Autor odpoveď zmazal
ani_ina
autor
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
24. aug 2020

@ani_ina je negativny 🙂

marion30
25. aug 2020

@ani_ina
@ani_ina to je dnešný?tieto testy sú najhoršie,neskusis napr. Mamatest?náznak ducha by bol ale tieto testy ako vravím sú nespolahlive

ani_ina
autor
Autor odpoveď zmazal
simbatko
25. aug 2020

@ani_ina kanalik..takze nic

veronikaszabova
25. aug 2020

@ani_ina toto by som za ciarku nepovazovala. Skorej chybny test

nini1010
25. aug 2020

@ani_ina toto je chybny test.Este skus zajtra.

marion30
26. aug 2020

@ani_ina môže to byť kanalik,skús dnes ráno ale tak že aspoň 2hod nepi ak to nebude ranný moč,moc držím palce ❤️ taký test som mala na začiatku