icon

Menzes mi mešká 9 dní

nancyke
23. okt 2020

Prosim vas nevie mi niekto poradiť,,či dať radu🙈zmeška mi menzes už 9 dni,,,tehotensky test som uz spravila dvakrat a nič,,že čo toma byt?mam 40 rokov,,deti uz mam😁😊ďakujem pekne,akby niekto mala skusenosti,,

lauriema
23. okt 2020

@nancyke A koľko máš deti? Ja len tak pre zaujímavosť 😉A keď ti mešká menzes môžeš a nemusíš byť tehotná, treba ísť do lekárne a kúpiť si test

chrobacik41
23. okt 2020

@nancyke nebola si chorá v poslednom čase? Nejaký stres ? Môže to byť hormonami. Mne sa to tiež párkrát už stalo a aj 3 týždne mi meškal menzes a potom prišiel, na ďalší mesiac úplne na deň presne prišiel. Niekedy si telo zmyslí že treba zmenu.

nancyke
autor
23. okt 2020

@lauriema dobry,mam tri deti a test bol negativny cize jedna ciarka ,,ale bolesti mam🙈ako pred menzes ale zatial nic,,hm,,

nancyke
autor
23. okt 2020

@chrobacik41 chora som nebola,,je pravda ze u gynekol.som uz davno nebola,,ale zatial som bola v pohode,,stress🙈to mam v poslednom case hej,,dakujem ze ste mi pisali,,👍🙃

lauriema
23. okt 2020

@nancyke aj ja mam tri detičky, super. Tak nestresuj možno si prechladena bude dobre neboj👍😀

queenofdisaster_7
23. okt 2020

@nancyke a nemôže byť, že už ideš do prechodu?

nancyke
autor
23. okt 2020

@lauriema asi uz prechod😁🙈🙈🤣,,mam aj mensie bolesti ako pred menzes som nafuknuta,v noci si dam croissant😁🙈,,no tak zatial pockam ,,dakujem

nancyke
autor
23. okt 2020

@queenofdisaster_7 možno💁‍♀️😁

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lauriema
23. okt 2020

@bambulienka25 nič nemá spoločne s počtom deti, pozri ako som to písala ze len tak pre zaujímavosť

lauriema
23. okt 2020

@nancyke Myslíš ze prechod taka mladá? Fuha no neviem, nestresuj bud v kľude inak aj zo stresu môže meškať perióda tak si vyber teraz 😂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
nancyke
autor
23. okt 2020

@bambulienka25 hm,,ďakujem,,je pravda že stresu mam dost teraz,,ale u gynekol.som zatial nebola🙈🙈bolesti slabšie mam ako pred menzes ,,ale pockam asi par dni este ,,

ma77
23. okt 2020

@nancyke Mne meškala ms 2mesiace a bola tam cysta na vaječniku brala som 10injekcii od gynekologa a ms prišla

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
nancyke
autor
23. okt 2020

@ma77 mozem sa spytat,,ze kedy ste isli k doktorovi,ze zistil cystu??kolko dni po meskani menzesu??zatial 9 dni mi meška,,ci mam pockat par dni😁😁🙉🙉

nancyke
autor
23. okt 2020

@lauriema dakujem😁ste milá,že mi napisete a date radu

ma77
24. okt 2020

@nancyke Ja som šla až po 2mesiacoch meškania ale mala som aj bolesti v lavej strane vaječnika a tam mi ju aj našiel tak som to aj tušila alebo som predpokladala prechod