Menzes mi mešká dva týždne a test je negatívny
ahojtee, dufam ze mi poradite... s manzelom sa snazime o babatko rok a zatial neuspesne. Teda ani neviem. Dnes som bola u gynekologa a som celkom prekvapena z vysledkov. Mrcha meska dva tyzdne aj napriek tomu ze beriem hormony pre pravidelnu menstruaciu (zatial sa to nestalo) tak som si urobila test- negativny. Lekar vsak povedal ze mam pockat dva tZdne a ked nepride a test bude negativny, pichne mi vyvolavacku. Myslite ze to moze znamenat tehotenstvo len si nebol isty? Alebo ako by ste si to vysvetlili? Dakujem za odpovede ❤️
@dolynkag zdravím, nedopadlo to tehotenstvom. Zmenila som lekára a asi som spravila najlepšie čo som mohla. Po hormonálnom profile mi bol nasadený clostyl prvý mesiac fajn aj bola ovulacia, druhý mesiac nič. Nevytvárali sa vajíčka. Menzes bez liekov nikde tak má poslali na vyšetrenie inzulínovej rezistencie kvoli PCOS k diabetologovi. Tá sa nepotvrdila, výsledky super- ale keďže lekárka si mysli že metformin dokáže upraviť aj gynekologické problémy (predpísal diabetológ) tak skúšame teraz to.nechcem aby to blbo vyznelo ale Popravde sa aj teším že to bejby ešte neprišlo.. Asi je to pravda že všetko je ako má byt a ja som v tom obdobi tak veľmi chcela až som z toho bola miestami prepnuta. Od poslednej debaty tu sa toho toľko udialo že som vďačná že nie som na xanaxe 😀 ps: ďakujem za opýtanie ❤️
Ahojte Baby🤗 som 32 den cyklu a ms nikde, testla som na 30 deň a vysledok bol uplne slabulinky duch( pripajam foto, na živo je to tam lepsie vodno) Dnes, teda na 32 den som testla opat a nic!!! Mate niektora rovnaku skusenost? Poslednu ms som mala 25.8. Moj cyklus sa pohybuje v rozmedzi 24-28 .Dakujem za vsetky odpovede🙏🙏🙏

@gloria223 ako to dopadlo?