Menzes mi mešká týždeň a ja neviem, či som tehotná
Antika da sa oťehotniet aj cez ňu?
Dobry den
Chcela by som sa spýtať ja vobec nevien ci som tehotna alebo niesom menzes mi meska uz skoro tyzden a antiku berem kazdy den pravidelne ale posledne dni som vynechala a priateľ sa do mna urobil raz sa do mna urobil potom som si dala ale ten posledny den sme maly pohlavný styk a to sa do mna spravil ale nemala som tabletku na ďalší den alebo o 2 dni mal prist menzes a nic neprišlo uz týždeň mam take žlté vytoky aj biele
Aj 2 tehotenske som si robila a nič iba jedna čiarka
Antiku Berem mistru
v 6 den co mal byt menzes a nebol ma tak mierne bolelo v podbrušku
Ďakujem
@dzulaaa taketo sa mi stalo jeden mesiac, co som sa snazila otehotniet. 2 alebo 3 tyzdne mi to meskalo a testy nic neukazali. A potom som to dostala a strasne silne a trvalo to 2 tyzdne v kuse. Citala som vtedy na nete, ze sa mohlo jednat o to, ze oplodnene vajicko sa nemohlo uhniezdit a potom sa to vsetko samo vycistilo. Ale ktovie, doktor mi k tomu nic viac nepovedal.
@padone ked som bola tehu lekara som navstivila v 6tt,vtedy mi povedal ze mam prist ked bude 12 tt lebo niekedy neprezije tak asi v skratke

@blacki tak ako kebyze to uz je tak by som uz stym nic neurobila a na potrat by som nesla ako kebyze to je bola by som aj rada nie ze to nechcem ale sa bojim ze co bude vlastne