icon

Menzes mi mešká týždeň a ja neviem, či som tehotná

dzulaaa
10. jún 2020

Antika da sa oťehotniet aj cez ňu?
Dobry den
Chcela by som sa spýtať ja vobec nevien ci som tehotna alebo niesom menzes mi meska uz skoro tyzden a antiku berem kazdy den pravidelne ale posledne dni som vynechala a priateľ sa do mna urobil raz sa do mna urobil potom som si dala ale ten posledny den sme maly pohlavný styk a to sa do mna spravil ale nemala som tabletku na ďalší den alebo o 2 dni mal prist menzes a nic neprišlo uz týždeň mam take žlté vytoky aj biele
Aj 2 tehotenske som si robila a nič iba jedna čiarka
Antiku Berem mistru
v 6 den co mal byt menzes a nebol ma tak mierne bolelo v podbrušku
Ďakujem

Strana
z2
dzulaaa
autor
11. jún 2020

@blacki tak ako kebyze to uz je tak by som uz stym nic neurobila a na potrat by som nesla ako kebyze to je bola by som aj rada nie ze to nechcem ale sa bojim ze co bude vlastne

dzulaaa
autor
11. jún 2020

@blacki no a ked mam nizku sliznicu tak to asi ak by som bola tehotna tak by musela byt vysoka

blacki
11. jún 2020

@dzulaaa taketo sa mi stalo jeden mesiac, co som sa snazila otehotniet. 2 alebo 3 tyzdne mi to meskalo a testy nic neukazali. A potom som to dostala a strasne silne a trvalo to 2 tyzdne v kuse. Citala som vtedy na nete, ze sa mohlo jednat o to, ze oplodnene vajicko sa nemohlo uhniezdit a potom sa to vsetko samo vycistilo. Ale ktovie, doktor mi k tomu nic viac nepovedal.

dzulaaa
autor
11. jún 2020

@blacki a vlastne ako si to zistila že si tehotna normálne si bola na krvi a krv nic neukazala alebo si si test spravila?

blacki
11. jún 2020

@dzulaaa test mi vzdy vysiel

dzulaaa
autor
11. jún 2020

@blacki ďakujem a podla teba myslís ze by som mohla byt v tom takto vlastne ze kazda zena to ma inak aspom ako nazor vies ze uz vies ako co

blacki
11. jún 2020

@dzulaaa ja si myslim, ze uz by tam nieco male muselo byt a to by ti hadam povedala. A zrejme uz by aj test ukazal slabunku ciarku. Aspon ja som tak mala. Uvidis, zrejme nie. Aspon ja si myslim.

dzulaaa
autor
11. jún 2020

@blacki ďakujem

blacki
11. jún 2020

@dzulaaa za malo 🙂

padone
14. jún 2020

Dobry den prajem,idem si ku Vam po radu.Menstruacia mi meska 7 den,testy pozitivne a hcg v krvi 103,no na sone este nic nevidno.Aky je Vas nazor?Moze ist o riadne tehotenstvo?Dakujem za Vase nazory a skusenosti.

andulka1988
21. jún 2020

@padone ked som bola tehu lekara som navstivila v 6tt,vtedy mi povedal ze mam prist ked bude 12 tt lebo niekedy neprezije tak asi v skratke

Strana
z2