Menzes mi mešká už druhý mesiac a sestrička ma objednala až na koniec júla
Je normálne že sestrička ma objednala až 25.7 na sono
Keď mi už mešká 2.mesiac ?
Ani krv mi nezobrali nič,len sa ma pýtala, že či mám ťažkosti povedala som, že nemám zatiaľ žiadne príznaky okrem bolesť pŕs ani bruško nebolí, povedala tak nevidí problém..
Máte stym skúsenost?
Je to premna strašná dlhá doba, keďže som aj potratila, dosť sa bojím..
A to si až po dvoch mesiacoch meškania začala riešiť?
Nemocnica určite má gyn. ambulanciu na odd, v pracovný deň o 8:00 tam choď a povedz o čo ide. A to v Kežmarku máte fakt troch gynekológov?? Tí čo robia na odd nemajú svoje ambulancie?
@dadis 25.6. je sobota 🙊 možno to fakt zle vyrátala ale veď niekto ich musí zastupovať 🤯 urcite je viac zien ktorym vychadza na tie tyzdne skrining, to je divne…
@alina765 je to veľmi neskoro
Musí sa spraviť screening na vyv.vady do určitého tyzdna... Ráno jej zavolaj ze si si počítala týždne a ze to je už veľmi neskoro... A povedz ze si tam kľudne vystojis radu.... Vieš im to môže byť jedno ale jedna sa predsalen o teba a o tvoje dieťa 🙂ja by som to určite spravila takto a keby ma odbila tak by som išla do nemocnice a kľudne im povedala ze ma odmietala vyšetriť a dala termín až na koniec jula🙂
to je neskoro platíš si odvody máš pravo na gyn starostlivost ,dostava za teba prachy každy mesiac
tak chod radšej do žiaru alebo zvolena nova bana ale prote bud ti spravia čo maju alebo idem inde
tu máš v kocke na čo máš pravo načo ako platíš šialene prachy na odvodoch zdravotných
@alina765 ahoj ku akému doktorovi chodíš? .. ja v kk ku teplicovi a toez má obejndal strašne neskoro a príde ni to zvláštne
@kvetinkaaknitevk Aj ja ku teplicovi
TAK baby prišla som na pohotovosť brali odomna krv čakám na výsledky a spravia mi potom sono držte palce babenky 😭😭🥰
@alina765 tak snáď ti to dobre dopadlo..držím palce ✊🏻
Tehotná 6t+0t srdiečko bilo krásne ovulácia sa mi strašne posunula hlavne že je všetko v poriadku a bolo srdiečko
Nakoniec to tá sestrička ešte aj dobre naplánovala 🙊 gratulujem 🍀

Nedala ti termin 25.6.? 🤔