icon

Menzes mi mešká viac ako týždeň a testy sú negatívne

dodkat11
21. sep 2014

V podbrusku mam chvilkove bolesti ako keby kazdu chvilu mali prist.
Prosim mate niekto skusenost? 🙂

Strana
z2
fraules18
1. okt 2014

@tomasko27 tieto príznaky mám aj ja doteraz ale tehotná niesom MS meška 47DC ...

tomasko27
1. okt 2014

@fraules18 Ahoj testy si asi robila ze?

radka752
1. okt 2014

@tomasko27 Už aj na to som myslela.... som sa už preobjednala takže o 2 týždne idem k dokymu. Porozprávam sa s ním a uvidíme.

tomasko27
1. okt 2014

@radka752 No a potom budes vediet viac.Ja myslim ze to tak bolo,ze si bola ale sa to neudrzalo.No ja som zvedava sama na seba,ze ci som alebo nie.

radka752
1. okt 2014

@tomasko27 Držím palce. Určite to dobre dopadne. 🙂 A my sa budeme snažiť ďalej.

tomasko27
2. okt 2014

@radka752 Dakujem,no my uz mame dve deti 9 a 8r,a obe tehotenstva som mala ine takze neviem.Vzdy som sa inak na zaciatku citila tak preto teraz neviem.

radka752
2. okt 2014

@tomasko27 Jeeeeeej. No my sa snažíme o naše prvé bábo. Takže máte doma veselo. 🙂

tomasko27
2. okt 2014

@radka752 No ani nehovor,niekedy sa citim ako v zoo 🙂 .Dcera je starsia a syn mladsi a mozno preto je to tazsie,ze keby boli dievca-dievca a opacne tak skor sa budu vediet dohodnut takto su to nekonecne skriepky.A syn ma poruchu pozornosti tak s nim je to este tazsie,aj v skole tym padom to ide tazko.Ked su v skole to ticho si treba nahrat,lebo ticho bude zase az ked zaspia 🙂

radka752
2. okt 2014

@tomasko27 Ak by si mala dve dievčatá tiež by boli škriepky. Ja mám mladšiu sestru a naši nechápali ako sa môžeme toľko chápať. Sme úplne iné povahy. Teraz sa už síce toľko nehádame.... ale súrodenecké škriepky sa sem tam nájdu :D

darinaka
Autor odpoveď zmazal
darinaka
10. jan 2022

V podbrusku mam chvilkove bolesti ako keby kazdu chvilu mali prist.
Prosim mate niekto skusenost a 7 dni meska a testi su negativne mozem bit tehotna???dakujem

Strana
z2