Menzes neprišiel: Negatívny tehotenský test, čo robiť?
Ahojte menzes mi neprišiel a test je stále negatívny dnes mal byt menzes a nic ani test tak nerozumiem minulý mesiac som mala preventívnu cystu alebo podobne by som nemala mat
Jeden den je nic. Ked bude meskat 2 tyzdne. Zavolaj Dr. Dovtedy sa to povazuje za normálny hormonalny vykyv. Staci oneskorena ovulacia.
stači nachladnut alebo väčší stres a menzes môže meškať
skus teply kupel
máš viac druhov cyst, niektore sa vstrebu , a väčšinou pride menzes
kolko máš rokov ?
@sara07 30 rokov mam nezvykne mi meškať a snažíme sa o babo
Ale veď tebe ešte nemešká.
@tatiana234 1 deň ešte nič neznamena... a ak sa snažite o babo si mala pisať hneď aby to bol jeden z dôvodov meškania .. sprav si test
@tatiana234 1 deň ešte nič neznamena... a ak sa snažite o babo si mala pisať hneď aby to bol jeden z dôvodov meškania .. sprav si test
@anonym_da2961 ale jej ani nemešká. Píše, že dnes má dostať, tak aké meškanie 🤦♀️
To mas menzes presny na hodinu, ze o siedmej ti neprisiel, tak o pol osmej uz zakladas temu, ze co sa stalo a preco meska? Wtf?
@tatiana234 Ahoj, pockaj, ak spravne chapem, tak dnes si mala dostat menzes a zatial nemas? Ci ako? Lebo ved je len rano a este kludne pocas celeho dna mozes dostat, alebo kludne aj zajtra, pozajtra🤷♀️
@tatiana234 A este k tomuto, telo zeny sa meni, to ze sa snazite o babo a nedostanes o 5.38h rano za to,ze je to den kedy mas dostat nemusis si hned bohvieco mysliet. Netreba prehanat, ani s tym snazenim, lebo zial potom ti to ide aj na psychiku ako tak citame. Klud a uvolni sa
@tatiana234 však nemusíš pracne behat do knižnice a požičiavat si knihy, naštuduj si na nete ako funguje ženské telo
za zd, problém sa to považuje od 14 dna
ak si tehotná a chceš byt tehotná tak ku gyn stačí ist na 14 alebo po 14 dni, aby aj na tom sone bolo niečo vidiet
ženské telo sa mení , každej to čo platilo v 20 v 30 nemusí, každy pôrod niečo zmeni atd ..
nechceš sa proste na celé snaženie sa vykašlat, ked to pride tak to pride , uživaj si sex kolko sa dá ,
Zena ty asi fakt musis umierat od nudy, ak zalozis diskusiu len preto ze ti dnes ma prist MS a este neprisla 🤦 asi si zabudla hodinky
Sleduješ si ovuláciu? Odporúčam. Potom nebudeš takto panikáriť. Ja beriem, že mi ms mešká, keď mám 15 dní po ovulácii. Stalo sa to iba raz takto. Inak mi vždy 13-14 dní po ovulácii prišla. Neriešim kedy mi má prísť podľa aplikácie. A 14 dni po ovulácii už máva žena pozitívny tehotenský test. Takto je to najistejšie a nie sa spoliehať na to, že má každý cyklus rovnakú dĺžku
Zena ty asi fakt musis umierat od nudy, ak zalozis diskusiu len preto ze ti dnes ma prist MS a este neprisla 🤦 asi si zabudla hodinky
@anonym_51bdbd ni dobre zvyknem mat vzdy pred príchodom ms aj 3 dni špinenie slabé a iné príznaky ktore nemam nemam ani špinenie nic nenasvedčuje ze mi ma prist menzes mohla som to mozno rozpísať takto
tak rano o siedmej pises, ze dnes mas dostat a nemas 😆tak dostanes zajtra
Bože môj, niektoré ste na seba fakt háklivé, mne sa stáva raz za rok až dva že normálne mešká aj 2 týždne a čo má byť? Neriešim, proste príde. Nepríjemné je to akurát v tom, že stále si musím dávať pozor či nepríde a pre istotu mať celé tie týždne aspoň tenkú vložku alebo intimku...
ešte máš celý deň nato aby prišli.. čím viac sa sústredíš nato kedy prídu tým si vytváraš stres a vzniká meškanie... tiež som tak bola... kým som to sledovala tak nechodili na čas ale ani tehotná som nebola... keď som to prestala riešiť hlavu som vypla tak prišlo aj tehotenstvo... nerob si často testy to je to najhoršie...
@anonym_51bdbd ni dobre zvyknem mat vzdy pred príchodom ms aj 3 dni špinenie slabé a iné príznaky ktore nemam nemam ani špinenie nic nenasvedčuje ze mi ma prist menzes mohla som to mozno rozpísať takto
@tatiana234 pokiaľ netušíš kedy si mala ovuláciu nemôžeš hovoriť o meškaní. A celkovo takýto príspevok v očakávaný prvý deň je prehnaný.
@tatiana234 Vidím, že si dostala veľa odpovedí v dosť škaredom a posmešnom štýle. Štýl robí človeka, aj keď má možno pravdu. Pretože toto ešte naozaj nie je skutočné meškanie menštruácie.
Na druhej strane ťa však trochu chápem, pretože ja mávam pred menštruáciou špinenie a raz som práve podľa toho tušila, že som tehotná, špinenie sa totiž neobjavilo. Približne 12 DPO už boli na teste viditeľné dve čiarky, ale bohužiaľ išlo o biochemické tehotenstvo.
Nabudúce, ešte predtým než sme sa s manželom znovu snažili, som navštívila gynekológa. Dala mi lieky na nedostatok progesterónu, ktorý mohol spôsobiť aj to biochemické tehotenstvo.
Ak sa snažíte o bábätko, na tvojom mieste by som sa o tom určite porozprávala s lekárom

stači nachladnut alebo väčší stres a menzes môže meškať
skus teply kupel
máš viac druhov cyst, niektore sa vstrebu , a väčšinou pride menzes
kolko máš rokov ?