Menzes o 3 dni a slabá čiarka na teste
Ahojte,snažíme sa o bábo a dnes som si robila test mám MS dostať v piatok ale absolútne žiadne príznaky žeby ta mrska mala prísť čo sa mi nestava,viem žeby sa nemalo testovať skôr ako bude meškať ale nedalo mi to.Co myslíte môžem testu veriť alebo nie?Predčasne nádeje si nerobím ale samozrejme v kútiku duše veľmi dúfam 🙏

@katuska2301 ahoj,tak čo test ako dopadol?
@joni08 ahoj.. jedna / 😏nerozumiem, všetky príznaky nasvedčovali inému
@katuska2301 tak počkaj ešte či nebude meškať a skús ešte raz a ten Clear Blue si skúšala?...mne čiarka silnie a zajtra mám termín MS tak som zvedavá na ten Clear Blue čo ukáže
@snazilka_bio_mamka ahoj tak u teba to ako vyzerá? 🙂 MS neprišla?
ahoj , ja som mala dostat v nedelu 27.3 aaa mne test ukazal ducha uz tusim ze 5 dni pred MS lebo sa mi zdalo ze sa spravam cudne :D bola som hrozne urevana a kedze to bol mega slaby duch a neverila som tomu robila som si kazde 2 dni testy a stale bola ciarka silnejsia a silnejsia clear blue mi den pred prichodom MS ukazal +2-3 ale tak rychlo sa vybil ze ked som to ho chcela dat ako prekvapko drahemu tak uz nic neukazovalo :( kedze mal meniny teraz 29.3 tak som zasla do lekarne kupila si zase dalsi test :D a tam uz som mala take kolajnice ze viacej pozitivny byt uz ani nemoze :D drzim ti prsty a podla mna uz ms ani nepride 🙂
Uz nemusis vobec testovat je to tam.. uz len cakat a objednat sa k dr 😊
@l_u_c_k_a111 ahoj,tak ja mám termín MS dnes a u mna čo sa tyka testovania tak ja som s tým začala od pondelka 4 dni pred MS ale to bolo len ako sranda lebo tiež som sa necítila vo svojej koži a vôbec som nečakala že sa mi objaví viditeľná čiarka a potom mi to nedalo a už som si nakúpila testy a že budem testovať každý deň 🙈 lebo sa mi proste tomu nechcelo veriť že by nám to opäť vyšlo ako sa povie na prvú supu 😄 inak čítam tvoj komentár sedím tu a revem 😂 tiež som si kúpila Clear Blue že si ho nechám na dnes a ukázal mi tiež + 2-3 🙂 a čítala som o ňom že vraj len 24 hodín ukazuje výsledok na displeji a potom zmizne 🤷 a ďakujem 🙏 tiež si myslím že už nepríde ale tak ťažko mi je akosi tomu uveriť 😀🙈 a samozrejme držím ti prsty aj ja ja si chcem v pondelok zavolať už Dr. tak som zvedavá kedy ma objedná a modliť sa nech je všetko v najlepšom poriadku 😊
@joni08 nooo nam sa tiez podarilo na prvu supu :D my mame svadbu koncom maja a z okolia sme pocuvali ake je to tazke a ze sa snazili aj pol roka atd tak sme si povedali ze okej ze skusime tak mozno v marci ze to je len 2 mesiace do svadby ze co to bude to v pohode :D absolutne by ma nenapadlo ze sa to stane na prvu supu a pocity boli velmi zmiesane mne sa nechcelo verit ani teraz tomu neverim asi uverim az 11.4 ked pojdem k lekarovi a potvrdi to :D jedine co uz teraz neviem ako sa vojdem do siat kedze mi je zle a stale musim nieco jest :D snazim sa krotit ale je to velmi tazke :D drzim ti palcuchy aby vsetko bolo ok 🙂
@l_u_c_k_a111 bude to prvé? 🙂 Ja tiež mám v okolí len ženy čo to mali ťažké alebo komplikované tak si vždy vravím že ďakujem Bohu že aspoň toto mi uštedril dobre 🙏 tiež sme chceli riešiť svadbu tento rok ale iba takú na úrade so svedkami ale asi už na to budeme kašľať 🤷 tak držím prsty 🤞 a daj vedieť ako si dopadla u lekára 🙂 ja som zvedavá kedy objedná mňa dúfam že ešte pred Veľkou Nocou 🙏 ja nemám žiadne príznaky 🤷 akurát že som chorá jak pes 🙄
@joni08 ahojky nie neprisla este, test mam uz silny ale musim este pockat s lekarom 🙂
@snazilka_bio_mamka a kedy máš lekára? Ja si idem v pondelok volať 🙂
@l_u_c_k_a111 tak ako si dnes dopadla u lekára? 🙂
@joni08 ahoj 🙂 vsetko v poriadku som v 6+2 tt dostala som uz aj preukaz a dalsia kontola o mesiac 🙂
@l_u_c_k_a111 waw super z celého srdca ti moc gratulujem ❤️ ja idem v stredu tak som už veľmi zvedavá 🙈
@nikolka5432 ahoj áno vyzerá to pozitivne. Skus si spraviť aj iný test ak tam bude tiez ciarka tak to je jasne
@nivea22 ahoj tak teda som si robila aj dnes síce ten istý nemám doma iný zatiaľ.Ešte kúpim iný a urobím si 🥰

@katuska2301 určite budem držať 🤞🙏