icon

Mešká menštruácia, kedy urobiť tehotenský test?

anicka_anusik
7. feb 2025

Ahojte kočky, môžem si urobiť tehotenský test keď mi mešká menštruácia siedmi deň? So mnou je to totižto zložitejšie trošku tak neviem. A ďalšie sklamanie by som už asi nedala. S priateľom si pozor nedávame v spálni.... A obaja by sme už aj chceli bábo. Často sa o Tom rozprávame. Lenže ja mám aj trošku zdravotné problémy ako je mierne zvýšený tlak... A problémy zo žalúdkom. (Dlhý príbeh) Akože tie problémy zo žalúdkom už nemám také vážne keďže som sa nejaký ten čas liečila z toho. Už nemám až také zdravotné problémy. Ale keď som mala tak mi menštruácia vynechala aj z tých "zdravotných dôvodov" a nechcela by som sa zasa sklamať, a nechcem sklamať ani "už" snúbenca. Tak či by som to mala nejako riešiť alebo nie... Budem sa opakovať ale nechcem sa zasa sklamať a hlavne nie jeho🥺 tak ako? Idem si po radu ku vám... Možno sa niekto tomu rozumie. Skúsiť tehu test či ako?🫶 Ďakujem

really8
•
7. feb 2025

@anicka_anusik vsak si ho sprav. Mozno sa sklames, mozno sa potesis. Skor ci neskor sa to aj tak dozvies takze len natahujes cas.

simona1998
•
7. feb 2025

@anicka_anusik fakt sa pýta dospela žena na koňovi , či si ma urobiť tehotenský test keď jej menzes mešká SEDEM dni ? 😀😀smelo do toho

mirkam3
•
7. feb 2025

@anicka_anusik prepáč, ale vážne potrebuješ počuť radu od iných, či spraviť test, tj. ocikat kus plastu? A áno, citala som cely tvoj príspevok. 🙄 Ved si dospela pre boha, tak snad o tomto rozhodovat dokážeš.
Normálne si ten test urob a ak bude negatívny, nechaj si info o celej situácii aj o teste pre seba. Ak bude pozitívny, môžeš potešiť priateľa kedy uznáš za vhodne, hoci aj až po potvrdení tehu gynekológom. Zbytočne nad tým toľko filozofujes už teraz…

simca115
•
7. feb 2025

@anicka_anusik prepáč ale choroba žalúdka a mierne vysoký tlak málokedy ocplyvnuje menzes teda aspoň som sa s tým ja nestretla , urob si test aj napriek sklamaniu aj tak sa ta to gynekológ bude pýtať

dianka3
•
7. feb 2025

@anicka_anusik 🤌🤦‍♀️🤦‍♂️ Mám si už urobiť test? Odpoveď : Nie načo....
Koľko máš prosimta rokov keď na takúto stupídnu otázku sa ideš pýtať? Rovno si podaj žiadosť na súd či ti to schváli 🤣🤣🤣 Bože môj ty sa už,, nechceš sklamať,, .... A kolké ženy sa mesiace a či roky takto každým mesiacom sklamú a nejdú tu plačujúc...
Bože ženská mať tak tvoje problémy 🙄🙄😮‍💨😮‍💨

evcagabi
•
7. feb 2025

Nie, nemozes 🤔🤦‍♀️

jaskolka
•
7. feb 2025

Samozrejme, že urob test. Výsledok už teraz nijako nezmenis a tak či tak sa raz dozvies ,či si alebo nie si tehotná.

h2
•
7. feb 2025

Tak či tak by si sa sklamala, keď by ti menštruácia prišla. Tak načo to oddiaľovať? Sprav si test, možno sklamaná nebudeš. 😉

januska12323
•
7. feb 2025

Frajerovi nič hovoriť nemusíš sprav si test a potom s zariadiš podľa výsledku.

sherynkamalinka
•
7. feb 2025

podla mna tie "problemy so zaludkom" je bulimia, preto je meskanie asi pravidelnejsie

anicka_anusik
autor
•
7. feb 2025

@dianka3 pekne som sa tu pýtala o radu. Vieš... 4 roky je dosť podľa mňa .... A navyše vďaka mojej chorobe mi neraz meškala menštruácia. Už sa stalo že aj 3 týždne som nemala ale vďaka 🤦

really8
•
7. feb 2025

@anicka_anusik a ako my mame vediet ci ti teraz meska kvoli chorobe alebo si tehotna? Prosim ta vazne mi odpovedz co ocakavas od tejto diskusie

simona1998
•
7. feb 2025

@anicka_anusik to či si máš urobiť tehotenský test nie je rada 😀, my sme sa snažili vyše 5 rokov a tiež som si prešla sklamaniami a to hold k životu patrí . Skús a uvidis