icon

Mešká mi menštruácia a testy sú negatívne

nicoletas2449
26. apr 2025

Ahojte žienky, som v tomto nová a snažíme sa prvýkrát tak potrebujem radu. V januári som vysadila antikoncepciu a dva cykly som mala pravidelne 31 dňové. Ovulácia väčšinou okolo 18-19 dňa cyklu a následne na 14 deň mrcha. No snažíme sa o bábo. Tento mesiac neviem kedy mohla byť ovulácia, myslím si že okolo 9.4. ale neviem presne nakoľko som mala len mierne bolesti a kúsok hlienu. Mršku som podľa toho mala dostať v utorok, no dnes je sobota a stále neprišla. Mám síce bolesti ale to už asi od cca. nedele, pondelka pocitujem. Aj prsia asi také iné ako zvyknem mať, kríže ma bolia veľmi už zopár dni, aj výtok mám taký vodnatý priesvitný občas a občas taký hustý krémový. Testy zatiaľ negatívne, aj clerablue ten čo má aj týždne zo včera rána negatívny. Myslíte, že mi môže test ukázať aj neskôr? Keďže neviem presne kedy som mala ovuláciu. Snazime sa v podstate celý mesiac, nesledujem si plodné dni ani teplotu nič. Len čo predpokladám na základe posledných dvoch cyklov. Áno, ak bude meškať viac ako 14 dní pôjdem k lekárovi určite. Len chcem vedieť, či je možné že by mohla byť ovulácia tak veľmi posunutá nakoľko poslednú ms som mala od 21.3. cca.6 dní. Alebo proste som tehotná len to testy ešte nezachytia.

denisa_deniska
26. apr 2025

@nicoletas2449 podľa mňa kľudne toto meškanie môže byť spôsobené hormonálnymi zmenami po vysadení antikoncepcie, pretože to, že si mala minulé cykly pravidelne neznamená, že budeš mať aj tento - krátka doba od vysadenia. Ale áno, aj ovulácia sa mohla posunúť, avšak ak by bola toho 9.4., test by ti ukázal.

nicoletas2449
autor
26. apr 2025
@denisa_deniska

@nicoletas2449 podľa mňa kľudne toto meškanie môže byť spôsobené hormonálnymi zmenami po vysadení antikoncepcie, pretože to, že si mala minulé cykly pravidelne neznamená, že budeš mať aj tento - krátka doba od vysadenia. Ale áno, aj ovulácia sa mohla posunúť, avšak ak by bola toho 9.4., test by ti ukázal.

@denisa_deniska tak práve to si aj myslím, uvidíme no či príde

lienka288
3. júl 2025
@nicoletas2449

@denisa_deniska tak práve to si aj myslím, uvidíme no či príde

@nicoletas2449 prišla vám vtedy menstruacia?