icon

Mešká mi menštruácia, ale testy sú negatívne

saritta24
19. máj 2025

Dobrý deň, dnes sú to 2 týždne čo mi mešká menzes robila som si 2 testy ktoré vyšli negatívne. Takto dlho mi to ešte nikdy nemeškalo. Dnes som bola u doktora robil mi sono a povedal, že graviditu nevidí. Pichol mi vyvolávačku a že keď do 2 týždňov menzes nepríde mám ísť znova no neviem či si to len nenamýšlam ale stále mám pocit, že v tom môžem byť,skoro stále ma berie na spánok cítim sa unavená, dosť často chodím cikať, občas ma zabolí v podbrušku aj kríže občas cítim ale nie je to také ako pred MS. Čo si myslíte vy? Mali ste niektorá niekedy podobný “problém” skúsenosť?

martul
19. máj 2025

@saritta24 no tak asi len prechladnutie, alebo iný zdravotný problém.

werony_n
19. máj 2025

@saritta24 takto skoro by si take príznaky nemala , skôr sa bude jednať o niečo iné

janetinka27
19. máj 2025

@saritta24 pockaj na ms

zobaka
19. máj 2025

nemozes mat priznaky a mat zaroven negativne testy, kedze priznaky su len pri vzostupe hcg, ktory je detekovany v moci

rumba01
19. máj 2025

@saritta24 testy negativne, doktor nic nevidi a ty stale pochybujes ci si alebo nie si tehotna??

stellarstar
19. máj 2025

Koľko máš rokov? Perimenopauza? Štítna?
Ladvinky?

evcagabi
19. máj 2025

Jasne, tvoj pocit je viac ako vysetrenie lekara a negativne testy, omg

taktotedanie
19. máj 2025

@saritta24 to tehotenstvo nebude

saritta24
autor
19. máj 2025
@evcagabi

Jasne, tvoj pocit je viac ako vysetrenie lekara a negativne testy, omg

@evcagabi prepáčte ale arogantné odpovede tu nepotrebujem, ďakujem za pochopenie

krasneleto
20. máj 2025

@saritta24 2 tyzdne meskajucej MS by tehotenstvo jednoznacne potvrdili, cize tvoj pocit je nespravny a tehotna zial nie si