Mešká mi menzes 5 dni
Ahojte ženy-mám pravidelný menzes už roky ako hodinky.
Ale dnes je 5 deň čo mi meškajú-ano s priateľom sme mali nechraneny sex.Robila som si 2 testy ale nič.
A tak zvláštne sa cítim sem tam mám bolesti v pod brusku pichnutie a take bolesti ako ze- uz uz som dostala a nič.
Je to vždy iba chvíľkové. Mám pocit ako keby už vôbec nemali prísť,neviem to tak opísať 🙂 TAKŽE SA VAM PYTAM MÔŽEM BYŤ AJ NAPRIEK NEG TESTU TEHOTNÁ? DAKUJEM ZA ODPOVED 😘
Ženy teraz som si všimla slabo ružový výtok. Ale žiadne bolesti.Moze sa rozbehnúť ms uvidim do zajtra.
@simikslonik ten môžeš mať aj pri uhniezdovani. Uvidíš,či sa rozbehne
@misiacikova som zvedava teda mozno sa rano zobudím a stratim L krvy 🙂 a mozno to ustúpi. Nič uvidím ako to dopadne.🤔
Dobré ráno tak dnes som sa zobudila s ms dostala som v den keď mi mali končiť 🙂 A Vam ktoré sa snažíte o babeno držím 🤞🤞🤞
Ahojte 🙂 chcela by som sa spýtať že ak mi 10 dní mešká ms popritom mám vždy pocit že vyvraciam všetko čo zjem no aj tak nič prsia ma taktiež bolia a mávam aj tlaky v podbrušku takisto sem tam aj kríže ma bolia včera som dokonca mala aj výtok. myslíte že by som si mohla urobiť už test? Ďakujem za odpovede 🥰

@pininka no ved to nechapem ani ja ...prečo ma nezavolala na krv ale asi 5 dni je pre nu malo...