Mešká mi menzes. Je to duch na teste?
Ms mi mešká e dni no test bol robený cez sviatky. Nový si kúpiť momentalne nemôžem a čakám na kuriera😀vidute tam niečo či len ja mám vidiny. Prva je upravena

@matula12199 mešká mi 10dni
@bibuska2 tu nevidim, skus o 2 dni, no pri prvom som takeho ducha mala 2 dni pred ocakavanou ms a po tyzdni uz boli riadne dve kolajnice ale drzim palce 😊
@matula12199 takto som to mala pri prvom
@bibuska2 ako sa to vyvija? Silnie ciarka? 🙂
@matula12199 ach som stoho smutná že si nemôžem kúpiť test manžel stále v práci aká bývam na dedine tak ťažko sa mi dostať do mesta 😔
@bibuska2 už ju lepsie vidim, drzim palce 🙂
@matula12199 ďakujem ❤️
Ahoj dnes testik takýto
@matula12199
@bibuska2 jeeej gratulunem, tie dr max mi nikdy neduchoval 😊
@matula12199 ďakujem uvidíme zajtra ešte skúsim digitálny test
@bibuska2 ako ti vysiel?
@matula12199 ahoj moja ta digitálny mi ukazuje minusko :( som z toho veľmi smutná
@bibuska2 to ma mrzi ☹️uvidíš o pár dni, drzim palce, ak nie teraz tak buduci mesiac aby sa to podarilo
@bibuska2 tak mne vcera dorazila mrcha presne na den len akoby jeden cyklus vypadol 🤷♀️a som aj rada este je syn maly a tebe drzim palce 🥰
@matula12199 ďakujem aj umna došla ms tehotna tiež niesom zobrala mi krv výsledky mám že mám viac mužských hormónov ako ženských a budem sa dlhodobo liečiť čakám prave v čakárni 🙂 a má mi pani dr povedať ako užívať tie tabletky atď ...tak uvidím čo už 😔
@bibuska2 držím palce, aj ja som mala, taký problém aj polycysticke vaječníky. Syn sa nam nedaril 2a pol roka, chodili sme aj do heliosu ale nakoniec sa nam to prirodzene podarilo 😊na dobre sa dlho čaká len verím že druhé pôjde ľahšie
Ahojte žienky...viete mi poradiť?Ms mi meška už 5ty deň,uz skoro 2 tt mam tlaky v podbrušku,chvilkami pichanie,namiesto Ms som mala biely vytok....u dr som bola 2 mesiace dozadu a bola som uplne v poriadku😇dnes test ukazal takto....na zivo je trosku silnejsia ta ciarka...neviem ci si to nahovaram ze tam je alebo nie...pripadne ci moze byt taka slaba....vopred dakujem za odpoved
@miruska2399 ahoj ja som mala presne to isté a som tehotná a test taký istý kúp si ten clearblue uvidíš koľko týždňov si ja som bola 1az 2 preto čiarka bola taká slabucka ináč gratulujem 🥰🥰🥰🥰
@smiile24 dakujem krasne🥰 na dalsi den som si spravila v poobednajsich hodinach a krasne vybehla na tomto aj na papierikovom teste🥰😍

@bibuska2 vidim tam slabu ciarku, kolko ti meska? Ale moze to byt kanalik, casto sa mi to teraz robilo a nakoniec dalsie negativne boli